Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αντι-ανακοίνωση (pic) !

13108Εδώ και μέρες όλοι μας παρατηρήσαμε ενα πόλεμο απο τους αελίστες. Απο τo facebook και τα ράδια, απο διάφορα μηνύματα και όχι μόνον, άρχισαν τις απειλές και τις μαγκιές. Πάρα πολλοί λεμεσιανοί, ναι όχι μόνο αελίστες, μας “συμβούλεψαν” να μην έρθουμε γιατί μας περιμένουν, αλλά πραγματικά αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες είναι ΓΕΛΟΙΟ. Ξέρετε όμως τι δηλώνει η όλη κατάσταση, για ακόμα μια φορά; τον αντιΑΠΟΕΛισμό όλων τους! Πώς γίνεται ένας που ΔΕΝ είναι αελ, να παίρνει το μέρος του αελίστα; Τελικά οι αελίστες φοβούνται περισσότερο απο ότι πιστεύαμε! Η κατάσταση με τη λεμεσό κατέντησε ΓΕΛΟΙΑ και εμείς ακούγοντας τι λένε οι άλλοι απλά ΓΕΛΟΥΜΕ και λέμε ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΙΜΑ!

Πρόσφατη ανακοίνωση του συνδέσμου της αελ γράφει οτι εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες είμαστε χεσμένοι και τρομοκρατημένοι λόγω της στέψης τους. Τους παρασέρνουμε λένε στο καλοστημένο σχέδιο μας. Να μείνω στα λίγα γιατί αν το αναπτύξω δεν θα προλάβω να πάω στον αγώνα! Αν είναι σοβαροί οπαδοί ας σχολιάσουν ΠΟΙΟΣ είναι ο χεσμένος που εδώ και λίγες μέρες δεν προλαβαίνω να διαγράψω posts απο βρισιές και γραφόμενα όπως: ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ! Πόσο αμύνεστε τελικά δεν το καταλάβατε εσείς οι ίδιοι.

Ποιός είναι ο χεσμένος και ο τρομοκρατημένος αελίστα; αυτός που έχει βγεί στα facebook και απειλά; τελικά εσύ φοβάσαι περισσότερο απο ότι σκεφτόμασταν οτι θα φοβόσουν! Σκέψου λίγο ΛΟΓΙΚΑ, το πόσο τρομοκρατημένοι είσαστε που αρχίσατε τις μαγκιές απο το ίντερνετ ενώ στην ανακοίνωση σας γράφετε να σπάσετε τους υπολογιστές για να μην σας παρασέρνουμε στο σχέδιο μας. Σχέδιο ίσως να έχει ο Σοφοκλέους όχι εμείς. Γιατί δεν τους σπάσατε και συνεχίζετε να γράφετε και να μας πρίζετε; Γιατί σε ανακοίνωση σας γράψατε οτι θα παραχωρήσετε τα εισιτήρια σας σε άλλους αελίστες τάχα απο σεβασμό; Δεν θέλετε να δείτε τον αγώνα; και πού θα είσαστε δηλαδή την ώρα του αγώνα;

Συνεχίστε τα γελοία γραφόμενα και ανακοινώσεις σας απο το ίντερνετ γιατί αυτό μας κάνει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ παθιασμένους αφού διαβάζοντας σας, σκεφτόμαστε όλο και περισσότερο το ΠΟΣΟ ΦΟΒΑΣΤΕ τελικά. Ο φόβος σας έχει βγεί στην επιφάνεια και εμείς θα το εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο. Αδυναμία σας και φταίτε. Δεν σας δίνουμε σημασία και εσείς επιμένετε γιατί αυτό θέλετε πραγματικά – ΣΗΜΑΣΙΑ!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Όσοι θα ρισκάρουν για επεισόδια και καυγάδες κακό του κεφαλιού τους γιατί οι ίδιοι θα χάσουν. Κάντε τον αγώνα ΓΙΟΡΤΗ και οχι πεδίο ΜΑΧΗΣ! Είναι ένας αγώνας. Ας κερδίσει ο καλύτερος!

Τα λόγια είναι περιττά. Εμείς θα έρθουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εσείς αν θέλετε να έρθετε αν δεν θέλετε να μην έρθετε, συνηθισμένο φαινόμενο, αφού πάρα πολλές φορές ΔΕΝ ήρθατε στη λεμεσό σας.

Εμείς ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ και πάντα ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στο ΑΠΟΕΛ μας! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

Πιστός Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Για την εικόνα πιο κάτω..τα σχόλια δικά σας!

Σημείωση: μην φανατίζεστε για τους αντίπαλους. Φανατιστείτε για τη νίκη! Φανατιστείτε για το ΑΠΟΕΛ μας. Βγάλτε το πάθος και τον πόθο για το πρωτάθλημα το Σάββατο στις κερκίδες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και δεν θα πέσουμε επίπεδο για ΚΑΝΕΝΑΝ!

10366222_398639976945809_7662601439658180931_n

Like
Share
Tweet