Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΑΙΣΙΟ

Το γράψαμε αλλά δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε ότι ένα σκόρ 1-3 θα ήταν εφικτό τελικά από την αελ για να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Το αίσθημα φεύγοντας από το γήπεδο ήταν πραγματικά ΑΠΑΙΣΙΟ. Δεν ξέραμε τι μας γινόταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν ήδη νιώσαμε ότι θα τελείωνε το παιχνίδι και θα χάναμε την πρόκριση. Νεύρα, θυμό, απογοήτευση, εκνευρισμός, μουρμούρα, παραλήρημα, φωνές, σκυμμένα κεφάλια γενικά είμασταν για να είμασταν χθές. Ο κόσμος για ακόμα μια φορά έφυγε απορρημένος για την κατάντια της ομάδας. ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ;;;;;

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση στην ομάδα. Αυτή η ομάδα που πρίν λίγους μήνες πήρε τα εύσημα από τον μουρίνιο τώρα γελά ο προπονητής της αέλ (ούτε το όνομα του ξέρω για να σκεφτείτε) μαζί μας. ΓΕΛΙΟΙ όλοι σας. Από την διοίκηση μέχρι τον προπονητή μέχρι τους παίκτες που δεν σέβονται τη φανέλα, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ φταίει αλλά σίγουρα φταίει κάτι και κάποιος. Τα λάθη είναι πολλά. Αν νομίζετε είναι αργά να τα διορθώσετε ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ!

Η επίσκεψη από τους Συνδεσμίτες δεν θα αργήσει στον Αρχάγγελο και να εύχεστε να μην υπάρξει άλλη με το τέλος του πρωταθλήματος. Η οργή των οπαδών είναι πλέον σε πολύ άγρια επίπεδα.

ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ! Ο πιο περήφανος οπαδός ολόκληρου του κόσμου είναι τώρα στα σκ.τά και για αυτό φταίτε εσείς κύριοι.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΚΤΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. 

Δεν γράφω περισσότερα γιατί θα βγώ εκτός εαυτού και θα πονέσουν αυτά που θα γράψω… απλά να ξέρετε όλοι σας εκεί στον Αρχάγγελο:

Την επόμενη φορά ο καθένας μας θα πράξει του κεφαλιού του, όπως και του κεφαλιού σας κάνατε εσείς τόσο καιρο… απλά αυτή τη φορά δεν θα είναι καλό το θέαμα.

Like
Share
Tweet