Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ- Αγ.Νάπα 4-1 (Σχόλια)

Ακόμα μια Δευτέρα ο ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο. Ενα αναλόγως ήσυχο βράδυ αφου η ομάδα μας συνέτριψε την ομάδα της Αγ. Νάπας με 4-1. Ο Άλδο Ατόρνο βρέθηκε στα ωραία του ψές και τον είδαμε να κάνει hat trick αλλά και να κερδίζει ένα πέναλτυ απο τα τρία που δικαιούμασταν με σκόρερ του πέναλτυ τον Μαντούκα. Σημειώστε ότι το γκόλ του Ατόρνο στο 8ο λεπτό του αγώνα ήταν το πρώτο φετινό μας γκόλ το οποίο προήλθε απο εκτέλεση κόρνερ. Έφτασε ήδη τα 11γκόλ και εξακολουθεί να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδα μας αλλά και του πρωταθλήματος. Όλα αυτά τα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι που στο αρχικό σχήμα ήταν και ο Αλωνεύτης. Ο αγώνας ήταν γρήγορος με πολύ καλό ρυθμό και πολλά τέρματα, στο σχήμα 4-5-1 στην κορυφή μόνος ο Ατόρνο αλλά τον Αλωνεύτη και τον Μαντούκα για βοήθειες απο τα πλάγια. Πολύ καλός και ο Πάρντο ψές αφού τον είδαμε να επεμβαίνει σωτήρια τουλάχιστον δύο φορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της ομάδας ήταν πλέον σε πιο χαμηλά επίπεδα απο του πρώτου ημιχρόνου αφού ήδη το σκόρ ήταν υπέρ μας και συνεπώς τα πράγματα δεν ήταν πλέον «δύσκολα». Με τον Μπουντιμίρ αλλαγή του Μπένα, και τον Μπίδη να μπαίνει τον Αλωνεύτη να βγαίνει είδαμε την ομάδα μας να κινείτε στο γήπεδο πιο χαλαρά και την αγ.νάπα να πιέζει σε αρκετά χρονικά διαστήματα χωρίς να απειλήσει ιδιέταιρα την εστία του Μπάρντο. Δεν υπήρχε λόγος να είμασταν τόσο χαλαροί γιατί σίγουρα σε κάποια φάση είχαμε χάσει την «μπάλα» και τα πράγματα έγιναν λίγο ζόρικα. Σκευτείτε ότι δεκτήκαμε αυτογκόλ, κάτι που δεν χρειαζόταν. Κρατούμε τους 3βαθμούς και τη νίκη και προχωρούμε ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!

Η διαιτησία ήταν για ΑΚΟΜΑ μια φορά κατά της ομάδας μας. Στο 5ο λεπτό ο Πιερέττης μάρκαρε απο πίσω τον Ατόρνο αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης Αβραάμ Τσούκκας (απο το Παραλίμνι) άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Στο 45ο λεπτό υπήρχε παράβαση στην περιοχή απο τον Τζίνιο στον Ατόρνο και πάλι ο ίδιος δεν σφύριξε το πέναλτυ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΡΙΤΕΣ για αυτά που η διαιτησία μας κάνει;;; ΞΥΠΝΑΤΕ γιατί η σιωπή θα μας στοιχήσει.

Δηλώσεις Ιβάν Γιοβάνοβιτς«Δίκαια κερδίσαμε αφού εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο μέρος και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άσχημη συμπεριφορά. Δεν σεβαστήκαμε ούτε τον εαυτό μας, ούτε τον αντίπαλο μας, αλλά ούτε και τον κόσμο. Αυτό που μου έμεινε στο μυαλό είναι μια άσχημη εικόνα. Δεν ήταν εύκολο για την Αγία Νάπα στο δεύτερο ημίχρονο να μπει στο παιχνίδι. Τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές της έδειξαν περισσότερα πράγματα από ότι εμείς. Το να μπαίνεις με 4-0 εις βάρος σου δεν είναι εύκολο πράγμα, αφού δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι. Όμως η Αγία Νάπα έδειξε παραπάνω πράγματα από εμάς».

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

 

Like
Share
Tweet