Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ-σαλαμίνα 2-0

Στον αποψινό κεκλεισμένων θυρών αγώνα η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 2-0 ενάντια της Σαλαμίνας στο ΓΣΠ. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα διεκδικήσαμε ευκαιρίες και είχαμε αρκετές προϋποθέσεις για γκόλ. Σημειώνουμε τις φάσεις στο 11ο λεπτο με την κεφαλιά του Μπουντιμιρ και στο 21ο λεπτό με το σούτ του Μαντούκα. Στο 35ο λεπτό ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου σκόραρε με κεφαλιά  για την ομάδα μας μετά απο σέντρα του Σέρχιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε άλλο ΑΠΟΕΛ αφού στο περισσότερο χρονικό διάστημα η ομάδα ήταν περισσότερο χαλαρή θα έλεγα. Μετά απο τις αλλαγές (έξω Τζιόλης που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος την Τετάρτη, μέσα ο Μπέκμανν, έξω ο Μπούντιμιρ και μέσα ο Μπίδης, έξω ο Μαντούκα και μέσα ο νεοφερμένος Μπιτόν) είδαμε αρκετή διαφορά συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά μετά απο την τελευταία αλλαγή. Στο 91ο λεπτό (είχαμε 3λεπτά καθυστερήσεις) ο Μπέκμανν προώθησε την μπάλα στον Μπιτόν και μετά απο αρκετό σπάσιμο νεύρων είχαμε επιτέλους το 2-0.

Η ομάδα έκανε τα απολύτως απαραίτητα στον αγωνιστικό χώρο. Καλή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δυστυχώς αρκετά νευρική στο δεύτερο. Σκοράραμε δύο γκόλ που μας έδωσαν τη νίκη και τους τρείς βαθμούς. Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας που θα είναι στις 11 Φεβρουαρίου κόντρα στην Αγ.Νάπα, στις 19:00.

Like
Share
Tweet