Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ vs αεκ (27/4)

Ηττα απο την αεκ στον σημερινο αγωνα για την ομαδα μας που δεν παλεψε στο γηπεδο και για μια φορα ακομα δεν αποδωσε• [youtube]http://m.youtube.com/watch?v=KY0CjiRYC64[/youtube]

Ο Γιοβάνοβιτς περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα έτσι ο Τάκης Αντωνίου ανάλαβε να στείλει τα σημαντικότερα μηνύματα για τα όσα έγιναν και την προσέγγιση που πρέπει να έχουμε τις επόμενες μέρες. Το μέλος της διοίκησης σήκωσε ασπίδα προστασίας για να καλύψει τους παίκτες που άκουσαν τις έντονες αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι σημαντικές τοποθετήσεις του Αντωνιου:

«Είχαμε μια δύσκολη χρονιά με μια νέα ομάδα με νέο τρόπο παιχνιδιού. Τρόπος που δεν αρέσει στον κόσμο μας. Όμως μας έφεραν σε αυτή την θέση και είναι άδικο μετά από μια άσχημη εμφάνιση να αφαιρέσουμε οτιδήποτε από την προσπάθεια τους. Έχουμε χρόνο για καλύτερες εμφανίσεις και να τελειώσουμε με καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Ότι κέρδισαν το κέρδισαν με το σπαθί τους οι παίκτες μας. Στο ποδόσφαιρο μετρά το αποτέλεσμα και είμαστε κοντά στον τίτλο και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους. Να τους βοηθήσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με καλύτερο τρόπο από ότι σήμερα».

Γιοβάνοβιτς: Kαλύτερη η Αεκ

Γιοβάνοβιτς: «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Μέχρι το γκολ υπήρχε ρυθμός με τις δυο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες. Είχαμε τέσσερα παιχνίδια στα πλέι οφ και μας προβλημάτιζε η εικόνα της ομάδας. Δε σημαίνει ότι άμα κερδίζεις όλα είναι καλά. Παίρνεις ρίσκα και κάποτε σου βγαίνουν κάποτε όχι».

Για οσα εγιναν απλα να γραψουμε οτι η αστυνομια για ακομα μια φορα δεν σεβαστηκε τον κοσμο που ηταν στις κερκιδες και εριχνε για περιπου δυο ωρες δακρυγονα με αποτελεσμα πολλυς κοσμος να φυγει απο το γηπεδο η να μετακινηθει απο τη νοτια.

Like
Share
Tweet