Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποτοξίνωση ή όχι;!

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι στις 22 Οκτωμβρίου και αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Θα κάνουμε αποτοξίνωση απότι φαίνεται αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες αφού για 12 μέρες δεν θα δούμε το ΑΠΟΕΛ μας. Νιώθω καλύτερα να ξέρω ότι θα έχουμε αγώνα ποδόσφαιρου σάλας (futsal) όμως, την Παρασκευή 12 Οκτωμβρίου αφού αντιμετωπίζουμε την άεκ λάρνακας. Έξι μέρες μετά, την Πέμπτη 18 Οκτωμβρίου θα μπορούμε να παρευρεθούμε στο γήπεδο του Μελκονιάν για να δούμε την ομάδα μας ΑΠΟΕΛ CITY Futsal να παίζει ενάντια στον Ορίων εργατών.

Όσοι δεν πήγατε να παρακολουθήσετε ακόμα αγώνα της ομάδας μας στο futsal απλά δεν θα αναφέρω τίποτα γιατί το τί στιγμές ζούμε είναι απίστευτες. Είδαμε πολλούς ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ να αγκαλιάζουν την ομάδα απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Ο κόσμος πραγματικά ΔΕΝ σταματά ούτε λεπτό να φωνάζει και να στηρίζει την ομάδα. Κάθε παιχνίδι ΕΙΜΑΣΤΕ και ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ εκεί γιατί απλά το ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο! Με όποια ομάδα και να παίζουμε εμείς θα είμαστε εκεί να στηρίζουμε την ομάδα μας και μήν ξεχνάτε αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες: κάθε νίκη και πιο κοντά στον τίτλο!

Δυστυχώς δεν θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε και κάποιο αγώνα της ομάδας μας στην καλαθόσφαιρα αφού το πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας αρχίζει 26-29 Οκτωμβρίου.

Σε περίπου ένα μήνα απο τώρα θα βλέπουμε ΑΠΟΕΛ περίπου 3 φορές την βδομάδα… και ΔΕΝ θα χορταίνουμε. Σας το διαβεβαιώ αυτό! Απλά υπομονή αδέρφια και οι δρομοι των πρωταθλημάτων είναι ακόμα πολύ μακριά!

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ!

Like
Share
Tweet