Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ας αρχίσει το ταξίδι του Europa League!

946350_638106016214133_2037872302_nΔεν μπορώ να περιμένω άλλο! Τετάρτη σήμερα και δέν περνάνε οι ώρες για τον αυριανό Eυρωπαϊκό αγώνα με την ζούλτε. Πέμπτη στις 29 Αυγούστου και ώρα 20:00. Εκείνη την ώρα θα αρχίσουν όλα! Το γσπ θα ντυθεί στα γιορτινά του και οι 20 000 ΑΠΟΕΛίστες με τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ τους θα είναι κοντά στην ομάδα για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Δεν συζητείται το γεγονός οτι θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στο γήπεδο και φυσικά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την αντίπαλη ομάδα. Την ΕΧΟΥΜΕ αυτό είναι σίγουρο αλλά δεν ξέρουμε τί θα γίνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι έχει ήδη ανακοινωθεί με τους ακόλουθους παίκτες: Ούρκο, Πάρντο, Διονύσης Χιώτης, Τάσος Κίσσας, Μάριο Σέρτζιο, Κριστιάν Ντα Σίλβα,  Μάριος Αντωνιάδης, Μαρσέλο Ολιβέιρα, Γκιγιέρμε Αμορίν, Αρίτζ Μπόρδα, Κωστάκης Αρτυματάς, Μαρίνος Σατσιάς, Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Τιάγκο Γκόμες, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γκουστάβο Μαντούκα, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Μάριο Μπούντιμιρ, Σωτηρίου Πιέρος, Σίλιαν Σέρινταν.

Ένα περίπου μπορούμε όλοι μας να καταλάβουμε ποιοί παίκτες θα είναι στην αρχική εντεκάδα αλλά ας μήν κάνουμε τα δικά μας σχέδια. Σίγουρα ο προπονητής μας έχει στο μυαλό του στημένη την ομάδα ήδη. Πρέπει να δώσουν όλοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν τον καλύτερο τους εαυτό. Η ομάδα μας είναι σε καλύτερα επίπεδα, πιο έτοιμη και θα περιμένουμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο! Η αντίπαλη ομάδα θα έχει μόνο 70 οπαδούς. Το γσπ θα είναι κατάμεστο απο ΑΠΟΕΛίστες και σίγουρα οι οπαδοί στην κερκίδα θα κάνουν τη δουλειά τους. Sold out είναι ήδη η Ανατολική, η Δυτική και η Νότια, μας μένει η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Βόρεια!

Ας κάνουν και οι παίκτες την δικιά τους στο γήπεδο και ας αρχίσουμε το ταξίδι του Europa League να τρελλάνουμε την Ευρώπη. Η ζούλτε δεν φάνηκε δύσκολη αντίπαλος στις Βρυξέλλες και αν αγωνιστούμε όπως ξέρουμε η ΝΙΚΗ θα είναι σίγουρη. ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΦΟΒΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ! Κάντο όπως ξέρεις ΘΡΥΛΕ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ!

Like
Share
Tweet