Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ας το κάνουν πράξη και όλα θα είναι διαφορετικά…

Τα γραφόμενα του προέδρου του Σωματείου μας κ.Ποταμίτη χθές έχουν μεγάλη σημασία αν τα διαβάσει κανείς. Η ανυπαρξία μας παρασκηνιακά αλλά και τα διάφορα λάθη που έχουν γίνει μέχρι τώρα με μεγαλύτερο εκείνο του προγραμματισμού έχουν πλήξει και εκνευρίσει τον κόσμο που περιμένει φέτος κάτι διαφορετικό να γίνει, αλλά κανένας τους δεν κάνει κάτι! Ο κ.Ποταμίτης έρχετε να γράψει ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που θα προστατεύσει το ΑΠΟΕΛ και τελικά να κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος! Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και κανένας άλλος. Εμπνευσμένος απο την πράξη των οπαδών μας να μαζευτούν έξω απο το γσπ στον κεκλεισμένων θυρών αγώνα μας με την Σαλαμίνα αναφέρει τα ακόλουθα στο προσωπικό προφίλ του στo facebook:

Αγάπη & τρέλα χωρίς όρια! Αυτή την στιγμή μόνο αυτοί οι ίδιοι μπορούν να προστατέψουν την ομάδα από όλους, εντός και εκτός των τειχών…
“Μόνο σου ρε Θρύλε, δεν σ’ αφήσαμε ποτέ” Ας το κάνουν πράξη και όλα θα είναι διαφορετικά…

Η αγάπη μας ΝΑΙ και η τρέλα μας ΝΑΙ δεν έχει όρια για αυτή την ομάδα που αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά μερικοί, εκτός και εντός ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να καταστρέψουν ή να το γράψω αλλιώς; δεν προσπάθησαν να προστατεύσουν ή να βοηθήσουν εκεί που έπρεπε! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, μόνο το ΟΞΥΓΟΝΟ του ΑΠΟΕΛ, μόνο ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ μπορεί να βοηθήσει το ΑΠΟΕΛ. Αν ΕΣΥ, ΑΠΟΕΛίστα θέλεις το πρωτάθλημα ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ την ομάδα όσο μπορείς! Τον Μάη με το καλό όταν θα είμαστε στον εξώστη με τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ και μια μπύρα στο χέρι να πανυγηρίζουμε το πρωτάθλημα, ας κατηγορήσουμε όποιον θέλουμε. Αλλαγές θα γίνουν πολλές αλλά να γίνουν οι αλλαγές ΜΕΤΑ την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ΕΜΕΙΣ και όσοι δεν αξίζουν να είναι στο ΑΠΟΕΛ θα πάνε στα σπίτια τους τον Μάη! Μέχρι τότε…. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!

Ξεσκεπάστε τις βρωμιές όλων των αλλόθρησκων στα ράδια, στις τηλεοράσεις, στο διαδύκτιο. ΠΟΛΕΜΟ στον ΠΟΛΕΜΟ τους!

Δεν θα κτυπούν την ομάδα άλλο! ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

Πάρτε τα ινία αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες εσείς και κλείστε τα στόματα όλων όσων μίλησαν και μιλούν για το ΑΠΟΕΛ μας!

Εμψυχώστε τους παίκτες και δώστε τους δύναμη να αντιμετωπίσουν και εκείνοι στο γήπεδο τις δικές τους δυσκολίες!

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΑΠΟΕΛ μας! Εντός και εκτός τείχων…..

ΠΥΡΟΒΟΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ και πάρτε το ΑΠΟΕΛ μας εκεί που πρέπει! ΨΗΛΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

ΜΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ – ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet