Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οδηγός Αποφυγής Ποδοσφαιρικού Άγχους !!!!

Μια μέρα πριν τον πρώτο μας επίσημο παιχνίδι λοιπόν σήμερα και η καρδία σας ξεκινά να κτυπά με περισσότερους παλμούς, σας καταλαβαίνω απόλυτα . Αυτό σας συμβαίνει απλά γιατί ξεκινήσαμε να αγχωνόμαστε για την μεγάλη μας αγάπη.   Έτσι σήμερα αποφάσισα να αναφερθώ σε μια συνταγή(οδηγός) επιτυχημένη για να αποβάλουμε το άγχος πριν από κάθε αγώνα .

  1. Ποτέ μα ποτέ δεν διαβάζουμε αθλητικά την ημέρα του παιχνιδιού.
  2. Αποφεύγουμε να αναλύσουμε εντεκάδες και συστήματα.(εφόσον έτσι και αλλιώς ο Ιβάν θα κάνει κανένα παράξενο rotation)
  3. 2-3 ώρες πριν το παιχνίδι είναι απαραίτητο το Αλκοόλ (όχι σε μεγάλη ποσότητα πάντα , πολύ απλά για να βλέπεις στο γήπεδο δυο τερματοφύλακες και όχι τέσσερεις, μια μπάλα και όχι δυο κτλ.)
  4. Είναι καλύτερα αυτή την μέρα να συναναστραφείς στο γραφείο όπου δουλεύεις με άτομα όπου υποστηρίζουν κατώτερη ομάδα από εσένα (με χοχουθκια με λίγα λόγια) αυτό γιατί μπορείς να δήξεις για ακόμη μια φορά την ανωτερότητα σου(αναστήλωση ηθικού).
  5. Απαιτείτε  ύπνος τουλάχιστον 7 ωρών την προηγούμενη του παιχνιδιού ( για να έχεις καθαρό μυαλό )
  6. Να αποφεύγονται οι συγκινήσεις από νωρίς (όπως να βλέπουμε και να ξανά βλέπουμε πως πατήσαμε χάμω την Κοπεγχάγη ) αυτό να γίνεται 1-2 ώρες πριν το παιχνίδι για να ανέβει η αδρεναλίνη.
  7.  Σημαντικό επίσης είναι να μην παίρνεις τον κολλητό σου από της 7-8 το πρωί ενώ το παιχνίδι είναι στης 7-8 την νύχτα και να του λες «ρε φίλε τη ώρα θα ξεκινήσουμε για γήπεδο ;» (αυτό υποδηλώνει ότι δεν ξεκολλά το μυαλό σου απο τον αγώνα και το άγχος αυξάνεται)
  8.  Μην βλέπεις κάθε 5 λεπτά το ρολόι σου (από της 7 το πρωί ενώ το παιχνίδι είναι την νύχτα ) και να λες ότι δεν περνά η ώρα. (επίσης με αυτό το άγχος αυξάνεται)

Αυτά τα λίγα μπορεί να κάνουν κάπως την διαφορά . ..Just Try it!!

Mr. Tycoon

Like
Share
Tweet