Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γινόμαστε επικίνδυνοι

10431422_487504021382801_1425244700722951339_oΗ μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη. Φημολογίες και αθρογραφίες για πολλούς παίκτες, έχουν αναρτηθεί απο τα media τον τελευταίο καιρό. Συζητήσεις γίνονται για πολλούς παίκτες και τα ονόματα που ακούστηκαν είναι του Παπάζογλου, Σάκχο, Βινίσιους, Γκόμεζ και άλλα τόσα. Δεν είναι κακό να γράφουμε ή να σχολιάζουμε πιθανά ονόματα, εξάλλου το κάνουμε και εμείς. Το μόνο σίγουρο ειναι οτι η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδα μας θα κάνουν το παν να φέρουν τους καλύτερους που μπορούν. Εμείς τους έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη γιατί με τις τώρα μεταγγραφές, ποιός να έχει παράπονο;

Ένα απο τα δεδομένα που ενθουσιάζει τον ΑΠΟΕΛίστα είναι το νεαρό της ηλικίας των μεταγραφών μας, Νικόλα Ιωάννου, Άλεξ Κωνσταντίνου, Γιώργου Εφραίμ. Ξεκολλήσαμε λίγο απο τις ηλικίες των 30 και αυτό χάρη στον προπονητή μας που πιστεύει και δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Μας έλειψε αυτό, γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν το είχαμε. Είναι σημαντικό σε μιά ομάδα να υπάρχει φρέσκο υλικό “μικρής” ηλικίας. Πολλοί θα πούν οτι κάποιοι απο τους νεαρούς μας είναι άπειροι αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι οτι αν τους πιστωθεί χρόνος, η όρεξη και η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο θα βοηθήσει την ομάδα μας. Ήδη κάποιοι απο τους παίκτες μας έχουν παίξει σε Ευρωπαϊκές ομάδες και ακαδημίες, άρα το επίπεδο και η ποιότητα υπάρχει! Το γεγονός οτι θα παίξουμε (με το καλό του Θεού) σε Ευρωπαϊκούς ομίλους φέτος είναι ένα ακόμα κίνητρο για ΟΛΟΥΣ τους παίκτες όχι μόνο στους μικρούς μας. Πιστεύουμε στην ομάδα και στις φετινές προσθήκες.

Τα νεαρά, ηλικιακά, παικτρόνια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας είναι oι: Αντωνιάδης (24), Παπαφώτης (19), Αρτυματάς (21), Τζιαμάς (19), Πιέρος (21), Σιέριταν (25), Ιωάννου (19), Κωνσταντίνου (22), Χριστοφίδης (21), Τασουρής (21), Εφραίμ (24) και ο Ντε Βινσέντι – αν θα παραμέινει στην ομάδα μας- που είναι 25 ετών.

Γινόμαστε επικίνδινοι με τις μεταγγραφές μας, έτσι νιώθουμε αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα. Ήδη οι αντίπαλοι μετά την κατάκτηση και του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, ΤΡΕΜΟΥΝ. Οι κινήσεις που γίνονται φέτος είναι σοβαρές και μελετημένες. Έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο.

Τα τελευταία νέα για τις αλλαγές στο ρόστερ είναι η πιθανή αποχώρηση του Σαντίν, παρόλο που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μας, και τον Κακά να μην επιστρέφει κοντά μας. Λύσεις υπάρχουν, δεν μας ανησυχεί. Εντός των ημερών θα υπάρξει ενημέρωση για το θέμα Ντε Βινσέντι αφού θα ολοκληρωθεί η συνάντηση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αλλά και νέα για το θέμα Παπάζογλου. Εμείς θα αναμένουμε νεότερα εντός της εβδομάδας και ίσως να έχουμε και sms!

Like
Share
Tweet