Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν είναι μόνο οι 3 βαθμοί.

donisΤα ψέματα τέλειωσαν, τα λόγια πρέπει να γίνονται πράξεις και η ομάδα μας πρέπει να αρχίσει να λειτούργει σαν ομάδα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια λάθους, δεν σηκώνουμε άλλες αποτυχίες. Πρέπει κάποτε να ξεκινήσουμε και η ώρα αυτή έχει φτάσει. Μια νίκη πάνω στην αιώνια μας αντίπαλο δεν θα φέρει μόνο τους 3 πολύτιμους βαθμούς αλλά και πολλά άλλα θετικά στοιχεία που θα είναι βάση για την συνέχεια του πρωταθλήματος…

Το πραγματικό κέρδος της νίκης θα είναι η αυτοπεποίθηση που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές μας, ο κόσμος μας θα πάρει τα πάνω του και θα σταματήσει η αμφισβήτηση και τα μουρμουρητά. Με αυτά τα 2 συν τις μεταγραφές που θα κάνει η διοίκηση τον Γενάρη, η ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας θα πάρει τα πάνω της και αλλοίμονο του αυτού που θα βρεθεί απέναντι μας. Η δυναμική θα είναι στο κόκκινο.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αρχίσουν να καταλαμβάνουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και ότι η φανέλα του ΑΠΟΕΛ είναι πάρα πολύ βαριά. Δεν είμαστε μια ομαδούλα που θα κάνει 5-6 νίκες τον κάθε γύρο. Η ομάδα μας πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο για την νίκη και μόνο την νίκη. Οτιδήποτε άλλο θεωρείτε αποτυχία. Είμαστε υπερβολικοί άλλα έτσι έχουμε μάθει και έτσι πρέπει να παραμείνει. Δεν θα μας αλλάξουν αυτοί τις συνήθειες μας. Αν δεν μπορούν σαυτή την πίεση η πόρτα είναι ανοικτή και να πάνε στο κάλο.

Το ΑΠΟΕΛ όπως είπε και η νέα διοίκηση πρέπει να γίνει ξανά πανίσχυρο και να μπορεί να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Εμείς σαν οπαδοί ή φίλαθλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας για να την ωθήσουμε προς την σωστή κατεύθυνση, την κατεύθυνση του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet