Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις Μπέκμαν

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_5ZLA1Ompl0[/youtube]

Σε χθεσινές δηλώσεις ο Μπέκμαν στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ, ανάφερε ότι ήταν πολύ ωραίο που αγωνίστηκε στην ΑΠΟΕΛάρα μετά απο 2,5μήνες, ολόκληρο 90λεπτο! Ανάφερε ότι ο αυριανός αγώνας μας με την άεκ θα είναι δύσκολος αλλά θα κάνει τα πάντα η ομάδα να πάρει τους τρείς βαθμούς. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του παίκτη μας σε χθεσινό βίντεο :

Για το πρώτο του 90λεπτο στην ομάδα μας: «Επαιξα για 90 λεπτά μετά από καιρό, περίπου 2,5 μήνες, οπόταν ήταν πολύ ωραίο που αγωνίστηκα σε ολόκληρο το παιχνίδι».

 Για τον αυριανό αγώνα μας με την ΑΕΚ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, τους έχω δει σε μερικά dvd, οπότε θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια τελευταία με συνεχόμενες νίκες και θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 Για την προσωπική του απόδοση μέχρι τώρα: «Χαίρομαι που έπαιξα σε ολόκληρο το ματς. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα για να βρω την φόρμα μου. Ηταν μία καλή εμφάνιση, χωρίς να είναι εξαιρετική»

 Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Μου αρέσει να παίζω για τους φιλάθλους και όταν δεν είναι εκεί, τους ακούμε έξω από το γήπεδο. Δεν είναι αρκετό, αλλά όταν είναι μέσα στο γήπεδο είναι πολύ σημαντικοί και μας βοηθάνε στο να παίζουμε καλά. Περιμένω να ξαναπαίξω μπροστά στους φιλάθλους».

Απότι καταλάβατε απο τις τελευταίες δηλώσεις του Μπέκμανν αλλά και του Μπιτόν, η παρουσία των οπαδών μας είναι σημαντική για τους παίκτες μας. Επόμενη αγωνιστική η αυριανή κόντρα στην άεκ! ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ!!!

Like
Share
Tweet