Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις Τάκη Αντωνίου

takisΟ Τάκης Αντωνίου μίλησε σήμερα το πρωί στο Super Sport FM και αναφέρθηκε για τη φιέστα, τον Ιβάν και για τον στόχο του ΑΠΟΕΛ που είναι να γίνει πιο δυνατό σαν ομάδα! Ανάφερε ότι ήταν αλήθεια τα ονόματα που γραφτήκαν για τον αντι-Γιοβάνοβιτς αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πρόσθεσε ότι μπορεί να προκύψει κάτι για το θέμα του προπονητή εντός της εβδομάδας! Διαβάστε αναλυτικά τα λεγόμενα του κ.Αντωνίου:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Στην πραγματικότητα το πρωτάθλημα ήταν κερδισμένο από πριν. Χθες ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στην έδρα μας. Ήταν προγραμματισμένη και η επίσημη απονομή σε αυτό το παιχνίδι και το συνδυάσαμε με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη. Το χάρηκε και το απόλαυσε ο κόσμος»

Για το πρόσωπο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Μοιραία και όχι άδικα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Γνώρισε την αποθέωση και την αναγνώριση. Θα τα σκεφτόμαστε μετά από κάποιο καιρό όσα πετύχαμε με αυτό τον άνθρωπο και θα προσπαθούμε να καταλάβουμε αν ήταν στην πραγματικότητα ή στη φαντασία μας. Δεν στενοχωριέμαι γιατί φεύγει όπως ο ίδιος το επιθυμεί με τον τρόπο που το επιθυμεί. Είναι ένα πλήγμα για την ομάδα μας αλλά δεν πρέπει να μοιρολατρούμε, η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του. Υπάρχει το υπόβαθρο στην ομάδα και εναπόκειται σε εμάς με σωστές επιλογές να κάνουμε ακόμα πιο ισχυρό το ΑΠΟΕΛ».

Για τον χθεσινό αγώνα«Ήταν ωραίος αγώνας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά.  Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν δυνατές, η κάθε μία με τον δικό της τρόπο. Ήταν κάπως άναρχο το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό το ΑΠΟΕΛ. Μου θύμισε την περσινή ομάδα στην Ευρώπη, είχαμε πολύ καλή απόδοση και πήραμε δίκαια τη νίκη».

Σχολία για τη διαιτησία: «Έγιναν λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων. Είδα πέναλτι στη φάση με τον Μπούντιμιρ που ανατρέπεται από τον Αντράντε. Είναι αλήθεια ότι ο Ολιβέιρα ήταν λίγο πιο μπροστά στο τρίτο γκολ που πετύχαμε με τον Μοράις. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο».

Για τον αντί-Γιοβάνοβιτς: «Μπορεί να προκύψει κάτι εντός της εβδομάδας αφού γίνεται δουλειά από την επιτροπή που συστάθηκε. Δεν υπάρχει ένα όνομα αυτή την στιγμή που βρίσκεται στη λίστα. Όποιο όνομα γράφτηκε είναι αλήθεια ότι μας προτάθηκε. Κάθε πρόταση που γίνεται αξιολογείται, θα κάνουμε μια προεπιλογή. Από σήμερα, όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Πρέπει να κερδίσουμε τον χρόνο που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε σοβαρές υποχρεώσεις τη νέα χρονιά στην Ευρώπη. Έχουμε ένα σταυροδρόμι μπροστά μας και πρέπει να προχωρήσουμε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό».

Like
Share
Tweet