Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διάφορες δηλώσεις!

«Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και είχαμε αρκετή αγωνιστικότητα και ένα καλό πλάνο που μπορούσαμε κι εμείς να εκμεταλλευτούμε τους χώρους για να μπορούμε να είμαστε επικίνδυνοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η κατοχή μπάλας μπορεί να ανήκε στην ΑΕΛ, όμως νομίζω ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι καλές ευκαιρίες ανήκαν σε εμάς. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα όταν μείναμε με 10 παίκτες, όμως καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα με τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

Για την κούρσα του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαφορά που να πεις ποιος θα είναι πρωταθλητής. Μπορεί κάποια ομάδα να έχει το πλεονέκτημα, όμως καμιά ομάδα δεν μπορεί να είναι σίγουρη από τώρα. Υπάρχουν πολλά μεταξύ μας παιχνίδια».

***

O Bardo γράφει στο Τwitter του:

With all of you in the stadium today,it was like we play in GSP.Thank you Apoelara.We continue fighting for the championship.

και

Can someone tell me why Haritz received a red card?Maybe I’m the only one who did not see what happened?It is a little bit strange!!!

Άξιο απορίας και για εμάς.

**

Ο Χ”Λιασής ευχαρίστησε τον ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμο που παρεβρέθηκε στον αγώνα απόψε και ανάφερε ότι το πρωτάθλημα θα το πάρουμε είτε θέλουν είτε δεν θέλουν μερικοί.

Εμείς με τη σειρά μας αγαπημένε να συμφωνήσουμε βέβαια αλλά και εσείς να συμφωνήσετε ότι θα ξυπνήσετε γιατί άλλοι κυριαρχούν στα παρασκήνια και αλωνίζουν. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να χάσουμε το πρωτάθλημα φέτος, δεν ξέρω ούτε μπορώ να φανταστώ τί έχει να γίνει γιαυτό απλά να το γράφω. ΞΥΠΝΑΤΕ και ΜΙΛΑΤΕ όπου πρέπει!

**

ΜΕΓΑΛΕ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΜΑΝΤΟΥΚΑ!!!

Like
Share
Tweet