Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διοίκηση και Φοίβος

Τελικά τι συμβαίνει με τη διοίκηση μας δεν μπορώ να καταλάβω. Συμβαίνουν τόσα πολλά με την ομάδα μας εντός και εκτός γηπέδων και η διοίκηση φαίνεται άπρακτη. Αναφέρομαι σε όλους αλλά περισσότερο στον πρόεδρο ο οποίος φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλους. Δεν είναι πάντα όμως έτσι τα πράματα κύριε Φοίβο. Πρέπει να έχεις τσαμπουκά για να πολεμήσεις τους εχθρούς. Η έκφραση ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ δεν έβγηκε απο το πουθενά. Η ομάδα μας δέχετε πυρά απο διαιτησία και κοπ, απο κάτι ομαδούλλες που επειδή έχουν παρασκήνια μιλάνε και εσύ μένεις με τα χέρια σταυρωμένα. Δεν βλέπεις τί γίνεται στον κόσμο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο; Τα βλέπουμε μόνο όλοι εμείς; δεν γίνεται να είμαστε ΜΟΝΟ εμείς να έχουμε λάθος και εσύ να είσαι σωστός.

Για το θέμα ενίσχυσης. Μπόρω να καταλάβω ότι προστατεύετε την ομάδα απο τα οικονομικά προβλήματα, τα μελλοντικά προβλήματα που ίσως έρθουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Δεν είναι υπέρβαση μια ακόμα μεταγγραφή. Είναι ένα βήμα βοηθείας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έχουμε έσοδα. θα είμαστε σε καλή κατάσταση και θα ξαναμπούμε Ευρώπη. Κοινή απλή λογική ενός προέδρου που έχει όραμα για την ομάδα και τον κόσμο της. Δεν είναι παράλογοι οι ΑΠΟΕΛιστες που βλέπουν κάποια προβλήματα στην ομάδα και πιέζουν με την μουρμούρα τους να γίνουν αλλαγές. Πρέπει να δώσουμε χρήματα για να πάρουμε. Αν δεν πάρουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα, δεν θα πάμε Ευρώπη και δεν θα πάρουμε χρήματα απο αυτά. Τί πιο απλό; Γιατί και τί περιμένετε ακριβώς κύριοι για μεταγγραφές;

Κύριε πρόεδρε με όλο το σέβας προς το πρόσωπο σας, πρέπει να αρχίσετε να αντιδράτε στα άτομα που κτυπούν το ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορεί ο κόσμος να τα κάνει αυτά. Σε πόσα ράδια να πούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε απο τη διαιτησία, την κόπ, ακόμα και τα media που έρχονται ενάντια στην ομάδα μας και τον ΑΠΟΕΛίστα; Πόσα άρθρα να γράψουμε και σε πόσες συζητήσεις να ειπωθούν για αυτά; Γιατί να μήν μπορείτε εσείς να προστατέψετε την ομάδα και τον κόσμο της όπως πρέπει; Δεν είναι θέμα να χαλάσετε τις σχέσεις που έχετε με τον κόσμο του ποδοσφαίρου αλλά να μπορείτε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Να μιλάτε και να αντιδράτε εκεί που πρέπει. ΞΥΠΝΑΤΕ γιατί άλλοι αλωνίζουν και εσείς κοιμάστε. Με αυτά που ΔΕΝ κάνετε κάποιοι έχουν στραφεί εναντίων σας και άντε να τους μεταπίσουμε τώρα. Αυτά τα άτομα τα δικαιολογώ, δυστυχώς.

Να σας θυμίσω τα λόγια σας πρόεδρε, στις 31/12/12:

Νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στον κάθε ΑΠΟΕΛίστα ξεχωριστά,

για να υπογραμμίσω την αποφασιστικότητα μας και για τη νέα χρονιά.

Η επιτυχία είναι μονόδρομος για τον ΑΠΟΕΛ, αυτό επιβάλει η πορεία μας.

Το πιστεύω πραγματικά, μαζί θα γράψουμε και πάλι ιστορία!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;;

ΑΝ ΝΑΙ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!

Like
Share
Tweet