Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διορθώστε τις πατάτες …. ΣΑΣ

Με το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας.  Έτσι και εμείς οι οπαδοί έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε τον απολογισμό της αγαπημένης μας ομάδας. Εμείς έχουμε στόμα και κρίση και την δύναμη να πούμε τα σωστά και τα λάθη.

Κάπως έτσι πρέπει να ξεκινήσει ο απολογισμός, με ένα πάρα πολύ απλό τρόπο συγκρίσης.

  1. Ζούελα καλύτερος από Ζόρζε = ΟΧΙ
  2. Μπόρδα καλύτερος από Κακά = ΟΧΙ (αρκετά κοντά όμως)
  3. Κλουκόφσκι καλύτερος από Μποαβεντούρα = ΟΧΙ
  4. Καρυπίδης καλύτερος από Ολιβέιρα = Ισάξιος
  5. Σέρτσιο καλύτερος από Πουρσαϊτίδη = ΟΧΙ (αρκετά κοντά όμως)
  6. Μπενασούρ καλύτερος από Μαρσίνιο = ΝΑΙ
  7. Μπούτιμιρ καλύτερος από Αίλτον ή Σολάρι= ΟΧΙ
  8. Αλωνεύτης καλύτερος από Τρισκόφσκι = Ισάξιος
  • Ο Αντωνιάδης στάθηκε πάρα πολύ καλά στο χθεσινό παιχνίδι και έδειξε ότι μπορεί να υπολογίζετε στο ρόστερ. Κερδίσαμε ακόμα ένα ποδοσφαιριστή στην άμυνα μας.

Αυτός είναι ένας απλός τρόπος να συγκριθεί η περσινή ομάδα με την φετινή.  Η απάντηση είναι καταφανέστατη. ΟΧΙ. Aυτά που έλεγαν κάποιοι μετά το πατατράκ της Νεφσκι ότι αυτή η ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή και απλά χρειάζεται χρόνο έχουν διαψευστεί πανηγυρικά. Τους δόθηκε η απαραίτητη πίστωση χρόνου και αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν.

Ευθύνες έχουν όλοι, ξεκινώντας από την Διοίκηση που άφησε σε κάποιους εν λευκό την διαχείριση του ρόστερ, η ομάδα προγραμματισμού που δεν έκανε καλή δουλειά στις μεταγραφές και όπως επίσης η τεχνική ηγεσία που δεν συνεργάστηκε για να κάνει το αυτονόητο την περίοδο των μεταγραφών.

Το πείσμα ορισμένων να μην ανανεωθούν κάποια συμβόλαια, να κοντράρονται με ποδοσφαιριστές και να μας λένε ότι θα βρουν καλύτερους, έχουν καταντήσει την ομάδα μας σ’αυτά τα χάλια.

Η διοίκηση πρέπει να λάβει δράση και να διορθώσει αυτά τα λάθη ανεξαρτήτως κόστους.  Έχουμε ένα προϋπολογισμό που είναι μεγαλύτερος από τα περσινά δεδομένα και ομάδα να  κτυπήσει ντέρμπι δεν έχουμε.

Είστε αδικαιολόγητοι.  Έχουμε πάει μέχρι τους 8 του Champions League βάζοντας στα ταμεία μας σχεδόν 30 εκατομμύρια και 3 εκατομμύρια από πώληση ποδοσφαιριστών , έχουμε 7,300 εισιτήρια διαρκείας και αντί να δημιουργήσουμε μια ποδοσφαιρική αυτοκρατορία έχουμε γίνει το περίγελο της κάθε καταχρεωμένης ομάδας.  Κάντε τι πρέπει να γίνει ανεξαρτήτως οικονομικού κόστους και ‘Σάστε τις πατάτες σας’.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet