Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

O Δώνης να φέρει την άνοιξη!

DWNIS(1)Μετά την φυγή του ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥ πλέον Σέρτζιο, ο Δώνης παίρνει την θέση του προπονητή της ομάδας μας. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είδαμε αλλαγμένους αρκετούς παίκτες. Η ψυχολογία ανεβαίνει όπως ανεβαίνει και η απόδοση μερικών παικτών. Ο Γιώργος Δώνης πήρε το βάρος της ομάδας πάνω του. Βρήκε μια ομάδα απειθάρχητη και την “μάζεψε” αρκετά. Πάντα υπάρχουν σημεία βελτίωσης όμως…

Το γεγονός οτι ο προπονητής μας επιμένει σε κάποια πράγματα δεν είναι και ότι καλύτερο. Να σχολιάσουμε ξανά το θέμα Μπούντιμιρ: δεν είναι επιθετικός αξίας ο Μπούντιμιρ! Δεν μειώνουμε τον πάικτη γιατί αν τον μειώναμε θα γράφαμε οτι δεν σκοράρει αλλά αποδίδει ή το αντίθετο, απλά γράφουμε αλήθειες διότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ πλέον το θέμα του! Είναι αδικαιολόγητο ο επιθετικός μας να σκοράρει μετά απο 9 αγωνιστικές, σε ένα μέτριο αγώνα με την αλκή ενώ να είναι ανύπαρκτος σε άλλους αγώνες. Δεν γίνεται σε άλλο αγώνα να βγαίνει με κόκκινη και να βλέπουμε καλύτερη την ομάδα. Αν ο Δώνης του έχει εμπιστοσύνη, εμείς πάντως δεν του έχουμε γιατί μέχρι τώρα δεν αποδικνείει οτι αξίζει να είναι στην κορυφή. Δεν του βρίσκουμε ελαφρυντικό για τα προχθεσινά του γκόλ. Κάποιοι οπαδοί μας φωνάζουν να του πιστώσουμε χρόνο. Μέχρι πότε; Ακόμα πόσο; Μέχρι το τέλος της σεζόν; Χρειαζόμαστε KILLER και όχι killing στην επίθεση μας. Ο Γεννάρης δεν αργεί να έρθει…

Ας έρθουν οι παίκτες στην δικιά μας θέση. Για πόσο καιρό θα άντεχαν να βλέπουν τέτοια χάλια; Δεχόμαστε αρκετές παρατηρήσεις απο οπαδούς μας όταν γράφουμε στο τουίτερ σχόλια για τον Μπούντιμιρ αλλά ακόμα και για τον Μπίδη. Εσείς θέλετε να βλέπετε τον Μπίδη σε τέτοιο επίπεδο; Θέλετε να βλέπετε την επίθεση μας να παραλύει; Θέλετε να είμαστε σε τέτοια κατάσταση; ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ, να γίνετε και εσείς όσο καυστικοί είμαστε εμείς! Μήν ξεχνάτε οτι ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ!

Ενθουσιασμένοι οι οπαδοί μας απο τον Δώνη ο οποίος έβαλε τον νεαρό Αρτυματά έστω και για 20 λεπτά στη θέση του Νούνο. Καιρός ήταν για τον παικταρά μας να αγωνιστεί και τον άλλο μας παικταρά (έστω και για λίγο) να ξεκουραστεί. Σωστή η κίνηση του Δώνη να αφήσει τον Στάθη να ξεκουραστεί. Ο Αρτυματάς είναι κατενθουσιασμένος που παίζει στο ΑΠΟΕΛ και σίγουρα θα δώσει ότι έχει και δεν έχει σε επόμενους αγώνες αρκεί να χρησιμοποιηθεί. Εϊναι κρίμα τέτοια ταλέντα να είναι στον πάγκο. Να πιστώσουμε χρόνο στον νεαρό Κώστα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Χαιρόμαστε ιδιέτερα που είδαμε αυτή τη κίνηση απο τον Δώνη.

Μέχρι τώρα τα πάει καλά ο προπονητής μας, το είδαμε αυτό και απο τις διάφορες δηλώσεις του. Σοβαρός, συνεσταλμένος και σίγουρα κατάλαβε που ήρθε. Έχουμε διακοπή αυτή την βδομάδα και θα ήταν καλό να ανασυντάξει ο Δώνης τί συμβαίνει και με τους τραυματίες μας. Ας κερδίσουμε χρόνο και ας επανέλθουμε στον καλό μας εαυτό.

Ας φέρει λοιπόν ο Δώνης, την άνοιξη…την άνοιξη!

ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!

Like
Share
Tweet