Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

‘Εδρα

Για όλους μας η έδρα του ΑΠΟΕΛ είναι το ΓΣΠ. Μπορώ όμως να σας εξηγήσω το θέμα της έδρας είναι απλά στα χαρτιά. Έδρα είναι όπου και να πάς να νιώθεις ότι είσαι ΣΠΙΤΙ σου! Να έχεις τη δυναμικότητα των ΑΠΟΕΛ ULTRAS στην κερκίδα και όχι μόνο. Να έχεις την τρέλλα, τα λαρύγγια και το πάθος του ΑΠΟΕΛίστα που πάντα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, σε χιόνια και βροχές και πραγματικά ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Έδρα μας είχαμε γήπεδα στο εξωτερικό όπου οι οπαδοί των άλλων ομάδων έμεναν με τα στόματα ανοικτά και τις φωτογραφίες στο χέρι αφού είδαν πράγματα που λίγοι είδαν. Αυτό να είστε σίγουροι ότι δεν έχει γίνει μόνο σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας αλλά και εντός, αποδείξεις υπάρχουν στο διαδύκτιο και στην σελίδα του youtube αφού πολλοί «αντίπαλοι» μας βιντεοσκόπησαν στιγμές των κερκίδων μας και τις έχουν ονλάιν. Η γαλαζοκίτρινη μανία μας υπάρχει στο αίμα μας και όπου παίζει το ΑΠΟΕΛ είμαστε εκεί για να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε τον αρρώστια μας. ‘Oταν γίνεται αυτό, το γήπεδο των «φιλοξενούμενων» είναι απλά η έδρα μας. Αυτό που γράφω δεν εξηγείτε γραπτώς, δεν είναι στα χαρτιά αλλά είναι στο μυαλό και στο συναίσθημα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ αφού μόνο εμείς ξέρουμε τί γίνεται σε κάθε γήπεδο που πάμε. Αν δεν νιώσατε έδρα εκτός της “εδράς” σας, ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ εμείς γιατί απλά … ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΕΛ!

Δεν χωράει ούτε ένα άρθρο, ούτε μια σελίδα τις φωτογραφίες που μπορεί να βάλω για να δείτε αλλά απλά απολαύστε τί γίνεται με τους ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ στις διάφορες έδρες που έχουμε ταξιδέψει μέχρι τώρα, είτε εντός είτε εκτός Κύπρου:

 

 

Δείτε το αγαπημένο μου βίντεο (τελικός κυπέλλου καλαθόσφαιρας το 2009 μεταξύ αελ-ΑΠΟΕΛ στη λεμεσό). Πήγαμε λεμεσό απευθείας απο αγώνα του ΑΠΟΕΛ (αγώνας ποδόσφαιρου εναντίων της ανόρθωσης) στη λάρνακα.

ότι και να πώ είναι λίγο! απλά απολαύστε!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4wlPD_NhMsc[/youtube]

 

οι αντίπαλοι απλά ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ!

Like
Share
Tweet