Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ η νίκη σήμερα!

imagesΣήμερα στο ΓΣΠ στις 19:00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Δόξα για τον θεσμό του κυπέλλου. Πρέπει να κερδίσουμε και να καθαρίσουμε αυτό τον ημιτελικό απο σήμερα, για να μπορέσουμε να πάρουμε μια ανάσα για τον επαναληπτικό που θα γίνει στις 9/4. Δεν θα μας είναι δύσκολο γιατί στη θεωρία η δόξα είναι μικρομεσαία ομάδα, όμως οφείλουμε να το αποδείξουμε ΕΜΕΙΣ αυτό…

Pardo, Χιώτης, Amorin, Αρτυματάς, Oliveira, Gomes, Sheridan, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Πιπίνης, Αντωνιάδης, Vinicius, Σατσιάς, Benachour, Ηλία Manduca, Morais, Borda, Mario Sergio, Αλωνεύτης, Kaka, Solomou είναι η αποστολή για τον αγώνα.

Οι παίκτες δεν θα κουραστούν στο γήπεδο αν παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν να παίζουν. Ο Σιέριταν πήρε τα πάνω του όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες που είναι σε πολύ καλή φόρμα. Με το ρυθμό που έχει αποκτήσει η ομάδα τον τελευταίο καιρό και στη φόρμα που είναι, η ΝΙΚΗ είναι σχεδόν σίγουρη. Όμως, επειδή ξανασκοντάψαμε σε τέτοιους αγώνες, πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί στο γήπεδο και σίγουρα να μην υποτιμήσουμε την δόξα.

Όλοι συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι για τη νίκη λοιπόν! Κάθε νίκη έχει το δικό της χαρακτήρα. Μετά απο τον σημερινό αγώνα θα αντιμετωπίσουμε την χομονοια και θα πρέπει να μπούμε με καλή ψυχολογία στο γήπεδο, οπόταν οι λόγοι για τη νίκη σήμερα είναι πολλοί!

Εμείς σαν ομαδοί θα είμαστε κοντά στην ομάδα. Ήδη η ώρα του αγώνα άλλαξε και αυτό βόλεψε πολλούς οπαδούς μας. FORZA ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!!!

Like
Share
Tweet