Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ευχαριστούμε Αιλτον

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θέλουμε να πούμε και εμείς σε ένα από τους καλυτέρους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον Αρχάγγελο.  Ένα μάγο της μπάλας, που από την πρώτη μέρα που που ήρθε στην ομάδα μας, μας έκαμε και εμάς και τους αντίπαλους να παραμιλάμε για το ταλέντο του.

Το ποσο τον 2.2 εκατομμύριων,  ρεκορ για τα κυπριακα δεδομένα,  έβαλε στον τραπεζικό λογαριασμό του το ΑΠΟΕΛ μας, με την πώληση του Αλμέιδα στην ρώσικη ομάδα της Τέρεκ Γκρόνζι. Ο Άιλτον Αλμέιδα! Παίκτης άλλης κλάσης! Ένας παίκτης που χόρεψε πολλές άμυνες και άμυνες ιδιαίτερα στην Ευρώπη! Παίκτης ο οποίος δεν πέτυχε πολλά γκολ αλλά τέτοιο παίκτη σπάνια βλέπουμε στην Κύπρο. Τον Αλμέιδα τον πήραμε από την Copenhagen στις 28/7/2010 με 3χρονο συμβόλαιο και δώσαμε 700.000 ευρώ. Το πρώτο γκολ του πέτυχε στην ομάδα μας ήταν τον Αύγουστο του 2010 ενάντια στην Getafe. Ψηφίστηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Ποδοσφαίρου σαν oκαλύτερος παίκτης της χρονιάς 2010-2011 (MVP). Την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο σκοράροντας βοήθησε την ομάδα μας να μπεί στους ομίλους του UEFA Champions League: σκόραρε στο πρώτο μάτς με την Zenit (τελικό σκόρ νίκης 2-1), στο εκτός, ισόπαλο παιχνίδι με την Πόρτο (1-1) και στο επόμενο εντός επίσης. Συνολικά σκόραρε 3φορές στους ομίλους και 7 γκολ σε σύνολο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Του χρωστούμε πολλά αυτού του παίκτη αλλά ο ΑΠΟΕΛίστας τον τελευταίο καιρό δεν ήταν ευχαριστημένος με τον παικταρά. Επιβεβαιώθηκε αυτό που διαβάσαμε στα διάφορα οπαδικά forum της ομάδας Copenhagen, ότι ο Άιλτον συνήθιζε να παίζει και να δίνει τον καλύτερο ποδοσφαιρικό του εαυτό στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και όχι στα του πρωταθλήματος. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και στην ομάδα μας όπου τον είδαμε να μην προσπαθεί πολύ για το εγχώριο πρωτάθλημα αλλά να «πετά» στην Ευρώπη. Εμείς όμως του δείξαμε την αγάπη μας και του ευχόμαστε να έχει μια καλή σταδιοδρομία.

Μην ξεχνάμε ότι αυτό το ποδοσφαιριστή τον πήραμε για επένδυση.  Είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που έχει κάνει η ομάδα μας.  Μακάρι να βρούμε και άλλους σαν και αυτόν.  Η επιθυμία και τα όνειρα του κάθε ποδοσφαιριστή πρέπει να γίνονται σεβαστά.

Καλή συνέχεια Άιλτον!

Σε ευχαριστούμε για όλα!

Σίγουρα θα σε δούμε και εσένα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια με την ΑΠΟΕΛάρα πολύ σύντομα.

Like
Share
Tweet