Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέλουμε Ομίλους Champions League για αρχή!

Αρχίζει σιγά σimagesιγά η προετοιμασία και ο προπονητής ήδη προπονεί αρκετά δυνατά τους παίκτες (πρωί και αργά το απόγευμα). Το Σάββατο οι παίκτες μας αναχωρούν για Αυστρία και για τα καλά η ομάδα μπαίνει σε φούλ ρυθμούς με στόχο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΕΥΡΩΠΗ! Εμείς σαν οπαδοί πιστώνουμε χρόνο και στον νέο προπονητή και στην νέα ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει.

Ο ΑΠΟΕΛίστας ειναι απαιτητικός και εφόσον το καταφέραμε και άλλες χρονίες έτσι και φέτος θέλει ΟΜΙΛΟΥΣ. Για αρχή θέλουμε ομίλους του Champions League. Να παίξουμε πειθαρχημένα, σοβαρά και απαιτητικά και οταν το ΑΠΟΕΛ θέλήσει, θα τα καταφέρει. Καλή αρχή να ευχηθούμε σε όλους τους παίκτες, νέους και παλιούς στην ομάδα και να τους προειδοποιήσουμε ότι ήρθαν και είναι στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ! Ο πήχυς είναι ψηλά και θέλουμε πετύχουμε στην Ευρώπη, για αρχή. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τίποτα για Μπακού και αποκλεισμούς. Είμαστε θετικοί και όλες αυτές οι έντονες συζητήσεις που κάνουμε κάθε μέρα για την αρρώστια μας δεν είναι τυχαίες. Αγαπούμε τόσο πολύ αυτή την ιδέα και δεν θέλουμε κανένα να την καταστρέψει. Είμαστε παθιασμένοι με το ΑΠΟΕΛ και θέλουμε μόνο επιτυχίες!

Αρχίσαν οπαδοί μας και αμφισβητούν κάποια λεγόμενα απο τα παιδιά που γράφουν το twitter του apoelnet. Ανάφεραν οτι ο Γκόμες δεν μπορούσε να προπονηθεί και στο βίντεο που ανέβασε το Apoel Official TV ο παίκτης φάνηκε στο δίτερμα μια χαρά. Κάποιοι οπαδοί μας, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ, αρχίσαν και αντιδρούν έντονα και βρίζουν κάποια άτομα που παραπληροφορούν τον κόσμο. Τους δικαιολογώ γιατί αρκετές φορές είδαμε πληροφορίες απο το apoelnet που δεν ηταν βάσιμες. Έχουμε τον πόλεμο απο πολλές σελίδες και πολλους δημοσιογράφους μή δημιουργούμε κόντρες και μεταξύ μας τώρα… ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ!

Like
Share
Tweet