Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θέμα Σολάρι

Εδώ και καιρό ακούμε το όνομα του Σολάρι. Ο Σολάρι φταίει και δεν φταίει, που είναι ο Σολάρι, τι έγινε και είναι τραυματίας, γιατί δεν είναι στο ρόστερ και γιατί να πονάει τη μέση του. Για όλα αυτά φίλοι ΑΠΟΕΛίστες δεν μπορώ και δεν θέλω να σχολιάσω. Αρκετοί φίλοι στην κερκίδα μιλάνε για το άτομο του, ακόμα και εγώ, είτε ξέρουμε είτε δεν ξέρουμε το τι συμβαίνει πραγματικά με τον παίκτη. Μην ξεχνάτε ότι τον Τάνο εμείς τον ζητήσαμε και ήταν μεγάλη επιθυμία από πολλούς φίλους της ομάδας να έρθει πίσω γιατί τον καιρό που ήταν κοντά μας ήταν αγαπημένος πολλών από εμάς. Δεν είναι θέμα προσωπολατρίας αλλά είναι θέμα το πόσο αγαπά και πόσο πονεί την ομάδα κάποιος παίκτης αλλά φυσικά και λόγω απόδοσης στο γήπεδο. Θα δείτε τον Σολάρι να είναι ο παίκτης που πανηγυρίζει βγαίνοντας στα δοκάρια του Χιώτη θα είναι ο παίκτης που θα δείτε στον διάδρομο του λεωφορείου να τραγουδά με τρέλα το «Για’ σένα έχω χάσει το μυαλό»! Δεν πιστεύω αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αγαπά το ΑΠΟΕΛ. Το αγαπά και το έδειξε με πράξεις του όπως οι πιο πάνω που έγραψα.

Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν παίζει και ίσως να βρίσκει δικαιολογίες με πόνους στη μέση κτλ. Από τη στιγμή που δεν ξέρω τι γίνεται το να μουρμουρώ και να συζητώ έντονα για τον παίκτη αυτό μόνο κακό μπορεί να δημιουργήσω παρά καλό. Το ξαναείπαμε και το ξαναλέμε. Ο Σολάρι είναι παίκτης ψυχολογίας. Όταν είναι στα πάνω του βαφτίζει χομονοιάτες (ακόμα πονεί χοχε) αλλά όταν είναι στα κάτω του είναι σαν και δεν υπάρχει μέσα στο γήπεδο. Βάζω στο περιθώριο και τις κακές και τις καλές του στιγμές και λέω να τον στηρίξουμε γιατί ευτυχώς/δυστυχώς είναι στην ομάδα μας και είναι παίκτης μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σολάρι οφείλει με τα τόσα χρήματα που παίρνει να παίξει ποδόσφαιρο (κάτω από άλλες συνθήκες με 450 000 το χρόνο θα παίρναμε παικτούρα επιθετικό αντί για αυτόν). Δεν θα του δωθεί άλλη ευκαιρία άν λίαν συντόμως δεν διορθωσει το τί του συμβαίνει. Ήδη πολλοί ΑΠΟΕΛίστες κουράστηκαν με το θέμα του και δεν τους αδικώ και ακόμα περισσότεροι είπαν να φύγει… και πάλι δεν τους αδικώ!

Απαιτώ σαν οπαδος του ΑΠΟΕΛ να δώ τον Σολάρι πίσω στα γήπεδα, εφόσον είναι στην ομάδα ακόμα! Τον θέλω πίσω δυνατό όπως πρέπει να είναι και σίγουρα ΑΠΑΙΤΩ να τον δώ να σκοράρει..Δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να κάνει χάρες… ας το χωνέψει ο παίκτης και ας παίξει ποδόσφαιρο ή ας πάει στο καλό να τελειώνουμε γρηγορότερα. Ο Ιβάν ας σταματήσει να είναι ξεροκέφαλος και αν βλέπει οτι ο παίκτης δεν κάνει για την ομάδα ας τον διώξει απο τώρα.

 

Like
Share
Tweet