Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα φανεί στο χειροκρότημα

GM0_6763Δεν θα αργήσει να έρθει ο νέος προπονητής στον πάγκο μας. Δεν θέλουμε να θυμόμαστε τίποτα απο όσα είδαμε με τον προηγούμενο. Αυτό δεν πάει μόνο για το πρόσωπο του Πάουλο Σέρτζιο αλλά και για ΟΛΑ! Η ομάδα πρέπει να ξυπνήσει. Οι παίκτες να σοβαρευτούν και η διοίκηση να σταθεί δίπλα στην ομάδα σαν προστάτης του ΑΠΟΕΛ, όπως έπρεπε να είναι ΠΑΝΤΑ

Ας αρχίσουμε απο τους “απο μέσα”. Θα πρέπει κ. Αντωνίου και όλοι όσοι ανοίγουν το στόμα τους να προσέχουν τί λένε και να μήν πληγώνουν την ομάδα. Τη μια στηρίζουν τον προπονητή και μετά απο λίγες μέρες βγαίνει επίσημη ανακοίνωση για αποχώρηση του. Όταν οι οπαδοί κύριοι της Διοίκησης γράφουν στα τουίτερ, facebook, στα διάφορα άρθα, βγαίνουν στα ράδια και μιλάνε για το ΑΠΟΕΛ να τους ακούτε και να τους σέβεστε. Δεν θέλει κανένας το κακό της ομάδας. Τώρα μετά απο όλα όσα έγιναν είναι απο το χέρι σας να ξαναέρθει ο κόσμος πίσω στα γήπεδα.

Με τον ερχομό του νέου προπονητή οι παίκτες θα σοβαρευτούν και επιτέλους θα φανεί μια πειθαρχία στον Αρχάγγελο. Θα μπούν οι παίκτες πίσω στον σωστό δρόμο και θα αρχίσει η ομάδα να πέρνει τα πάνω της. Ο Μαντούκα άκολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ο Μπούντιμιρ προπονήθηκε κανονικά και ο Ντα Σίλβα άρχισε τρέξιμο. Νιώθω ότι θα πρέπει να δωθεί χρόνος πίστωσης για παίκτες που ο Σέρτζιο δεν εκμεταλλευόταν. Φημολογίες λένε για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου να μετακομίζει στον Αρχάγγελο και να “γεμίζει” την θέση του επιθετικού, κάτι που μας πονεί εδώ και καιρό.
Θα ξυπνήσει το θηρίο αρκεί να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ όλοι! Αυτή τη φορά ο ΚΟΣΜΟΣ είχε δίκαιο…άλλοι πήραν το ΑΠΟΕΛ πίσω! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ σωστές ΚΙΝΗΣΕΙΣ βελτίωσης και στο τέλος του χρόνου ο κόσμος θα κρίνει, γιατί ότι και αν γίνει… ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!

Like
Share
Tweet