Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κάντε τον ημιτελικό… προπόνηση

4172521-you-win-road-sign-with-dramatic-clouds-and-skyΜετά απο ακόμα ενα σόκ που περάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, θα αντιμετωπίσουμε σήμερα την Δόξα για τον θεσμό του κυπέλλου, η ώρα 16:00 στο Μακάριο Στάδιο. Προσωπικά, λόγω μέρας, ώρας, αλλά και αποτέλεσματος του προηγούμενου αγώνα, δεν περιμένω πολλούς οπαδούς στο γήπεδο. Παρόλο που το παιχνίδι δεν είναι κρίσιμο, όλοι οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη…

Ο Ντε Βινσέντι συνέχισε την χθεσινή προπόνηση με ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Αλωνεύτης ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω εενός κτυπήματος στο πόδι, στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας μας.

Η αποστολή για τον σημερινό αγώνα έχει ώς εξής:

Χιώτης, Κίσσας, Amorin, Oliveira, Kaka, Borda, Ηλία, Αντωνιάδης, Σολωμού, Sergio, Πιπίνης, Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδης, Σατσιάς, Morais, Benachour, Manduca, Gomes, Αρτυματάς, Sheridan, Adorno, Santin. Εκτός αποστολής έμειναν οι De Vincenti, Σωτηρίου, Τζιαμάς, Παπαφώτης, Vinicius, Αλωνεύτης, Pardo.

Περιμένουμε την ομάδα οργανωμένη, σοβαρή και αποφασισμένη για τη νίκη. Οι παίκτες μας να είναι συγκεντρωμένοι αλλά και παθιασμένοι για τη νίκη. Αυτό ζητούμε και απαιτούμε κάθε αγωνιστική ανεξαρτήτως αντιπάλου.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!!!

Like
Share
Tweet