Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κακή και καλή απόδοση

2788690353_53fd4bcf49_oΜετά την φυγή του “κακού πνεύματος”  απο την ομάδα, παρατηρήσαμε ότι στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα εμφανίστηκε καλύτερη απο τους προηγούμενους αγώνες. Η απόδοση κάποιων παικτών πραγματικά ήταν πολύ διαφορετική. Σαν και το κακό έφυγε απο την ομάδα και αρχίσαν όλοι να επιστρέφουν στον παλιό καλό τους εαυτό…

Ο Νούνο και ο Χαραλαμπίδης ήταν απο αυτούς που ξεχώρισαν απο την απόδοση τους στο παιχνίδι με τον Άρη. Στις προηγούμενες αγωνιστικές έκαναν περισσότερα λάθη και η απόδοση τους δεν ήταν η αναμενόμενη, κάτι που ανησυχούσε τους οπαδούς μας αφού απο τους παίκτες αυτούς περιμένουμε πολλά. Χαιρόμαστε να λέμε ότι σημαντικοί παίκτες αρχίζουν να αποδίδουν και το ότι είμαστε ακόμα στις αρχές του πρωταθλήματος είναι σημαντικό! Παίκτες κλειδιά θα αρχίσουν να φορμάρονται ξανά και το ΑΠΟΕΛ μας θα φορέσει πάλι το καλό του κουστούμι.

Η κακή απόδοση έρχεται απο την δυσκολία του να πετύχουμε γκόλ. Ίσμα και Σιέριταν ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο. Σε αντίθεση με τον Πιέρο Σωτηρίου, οι δύο αυτοί παίκτες απείχαν πολύ για ακόμα μια φορά απο όσα έρπεπε να προσφέρουν στον αγωνιστικό χώρο. Προβληματιζόμαστε και εμείς απο την κερκίδα αλλά εφόσον δεν μπορούν να προσφέρουν και πάρα πολλά ή μέχρι εκεί μπορούν, ας καθήσουν στον πάγκο και να αρχίζει ο Πιέρος βασικός. Τουλάχιστον ο νεαρός φαίνεται πιο φρέσκος και αποφασισμένος για παιχνίδι. Είναι ορεξάτος και διψασμένος για ποδόσφαιρο και το έδειξε χθές. Οι Σιέρτιαν και Ίσμα ας γίνονται αλλαγές εφόσον και αν το θελήσει ο Γιάννος (προς το παρών). Νέες ιδέες και πειράματα για ακόμα λίγο καιρό στην επίθεση αφού για ακόμα μια αγωνιστική δεν είδαμε κάτι καλύτερο στην κορυφή απο τους δύο προαναφερθέντες.

Μετά απο τη φυγή του Σέρτζιο πιστώνουμε χρόνο στην ομάδα να αρχίσει να συμπεριφέρετε σαν ΑΠΟΕΛ ξανά και αναμένουμε ΣΥΝΤΟΜΑ εξελίξεις και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ για το θέμα νέου προπονητή! Δεν μπορούμε να αργήσουμε άλλο.

Like
Share
Tweet