Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΔΩΝΗ (βίντεο και δηλώσεις)

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Δώνη στην οικογένεια του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΠΟΕΛ! Του ευχόμαστε τα καλύτερα με την ομάδα μας! Δείτε το βίντεο και τις πρώτες δηλώσεις του Δώνη μετά απο την υπογραφή του σαν προπονητή της ομάδας μας:

 

 

“Πρώτα απ’  όλα καλώς σας βρήκα. Σίγουρα, όλα που προαναφέρατε ήταν τα βασικά πράγματα που σκέφτηκα ώστε να πάρω την απόφασή μου και να έρθω στον ΑΠΟΕΛ”.

“Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι μια ομάδα που έχει και παρελθόν και παρόν και μέλλον. Θεωρώ ότι όλα αυτά που έχει πετύχει στο παρελθόν, σίγουρα δεν ήταν τυχαία. Έγιναν με σοβαρή οργάνωση, με πολύ σωστή δουλειά, ώστε να σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά ώστε το επόμενο βήμα στην καριέρα μου να είναι και σημαντικό και να πετύχω και εγώ τις φιλοδοξίες που έχω βάλει”.

“Θεωρώ, λοιπόν, ότι αυτό που απομένει… είναι να προσπαθήσω όσο γρήγορα γίνεται να μάθω την ομάδα, πώς λειτουργεί η ομάδα, να μάθω τους ποδοσφαιριστές και σιγά-σιγά η ομάδα να αφομοιώνει πράγματα μέσα από την προπόνηση και να τα βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, γιατί πρέπει να τρέξουμε γρήγορα, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μας πάρα πολύ σκληρά, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη γιατί οι στόχοι πάντα είναι μεγάλοι. Άρα είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι και το ωραίο, γιατί θεωρώ ότι πάντα στη ζωή πρέπει να κυνηγάς και τους μεγάλους στόχους”.

Like
Share
Tweet