Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κορυφή: Δύσκολο να ανεβείς, δυσκολότερο να κρατηθείς!

Επιτέλους και επίσημα η ομάδα μας βρίσκεται στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα. Όμως, δεν βρισκόμαστε εκεί παίζοντας και το καλύτερο ποδόσφαιρο, πράγμα που έπρεπε να γινόταν. Στις τελευταίες αγωνιστικές η ποδοσφαιρική μας ομάδα παίρνει θετικά αποτελέσματα στο γήπεδο παίζοντας μέτριο μέχρι καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι και το καλύτερο να σκέφτετε κανείς, αφού το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και εφόσον είμαστε τώρα στην κορυφή θα χρειαστεί ποιοτικό ποδόσφαιρο για να κρατηθούμε εκεί. Έχουμε μπεί σχεδόν στην τελική ευθεία για το φετινό πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουμε οτι σε μερικούς αγώνες η ομάδα μας έχει αδικηθεί όσο αφορά την διαιτησία, άσχετα πως άλλοι φωνάζουν και απειλούν τώρα που δεν τα πάει καλά η ομαδα τους. Δεν θα βασιστούμε σε ΚΑΝΕΝΑ γιατί αν η διαιτησία μας έπαιζε 50%-50% τώρα θα είχαμε περισσότερους βαθμούς και και και.

Δεν είμαστε οπαδοί που κλαίμε στα ράδια και στα ίντερνετ. Δεν είμαστε οπαδοί που απειλούμε απο τα τηλέφωνα τους εκπρόσωπους τύπων άλλων ομάδων. Είμαστε οπαδοί που λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Είμαστε οπαδοί που θα παλέψουμε ΟΠΟΙΟΝ και να μπεί στον δρόμο μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζοντας ποδόσφαιρο ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ! Δεν χρειάζεται περισσότερες λεπτομέριες ή σχολιασμό. Βγήκαμε κορυφή! Δύσκολο να ανεβείς στην κορυφή, δυσκολότερο το έργο μας για να κρατηθούμε εκεί μέχρι τέλους.

Όταν το ΑΠΟΕΛ θέλει τότε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κερδίσει κάτι αν μπεί στον δρόμο μας για το φετινό πρωτάθλημα. ΟΥΤΕ διαιτητής, ΟΥΤΕ παρατηρητής, ΟΥΤΕ αντίπαλος, ΟΥΤΕ η τύχη, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ! Ας το χωνέψουν οι παίκτες και οι παράγοντες γιατί εμείς οι οπαδοί το λέμε εδώ και καιρό. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, όλα καλά άντε να το δείξετε και μέσα στο γήπεδο! ΓΕΡΑ ΡΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΟΥ! ΓΕΡΑ!

Παίκτες: Παλέψετε για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Δείξετε το πάθος που πρέπει!!! ΔΙΑΛΥΣΤΕ όποιον και ότι μπεί στον δρόμο σας!!!

ΘΡΥΛΕ! Μια η δύναμη σου! Εμείς οι οπαδοί σου! Αυτό μην το ξεχνάς ποτέ!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΠΟΣΟ Μ’ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ!

Like
Share
Tweet