Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρατάμε τους 3 βαθμούς!

Πήραμε τη νίκη και τους τρείς βαθμούς σε ένα αγώνα που όπως γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο έκρυβε παγίδες. Περάσαμε νικηφόρα απο το Παφιακό που για ακόμα μια φορά ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος ήταν δίπλα στην αρρώστια του. Στα του αγώνα έχουμε δύο ανησυχίες για τις αναγκαστικές αλλαγές του Καρυπίδη και του Ατόρνο. Ο Καρυπίδης δέκτηκε ένα χτύπημα στο μεταταρσιο και το πρωί μετά απο εξετάσεις θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Μυικός ο τραυματισμός του Ατόρνο που δεν τον υπολογίζουμε για το Σάββατο. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Καρυπίδη όμως.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε την ομάδα μας (σχήμα: 4-2-3-1 με τον Ατόρνο κορυφή) να δυσκολεύετε στην κλειστή άμυνα της Πάφου
και να μήν μπορεί να φτάνει στην ευκαιρία εύκολα. Είμασταν αρκετά μακριά απο την εστία της Πάφου αφού δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε προυποθέσεις για γκόλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τα πόδια μας και την αυτοσυγκέντρωση μας. Η εικόνα μας κακή στο αρκετό διάστημα, ιδίως μετά την αποχώρηση του Καρυπίδη στο 60. Είχαμε πολλά λάθη και στην άμυνα και στο κέντρο και στην επίθεση. Είμασταν απαραδεκτοι και αυτό δεν πρέπει να συμβεί κατουδέναν λόγο στον επόμενο αγώνα. η ανατροπή του Ατόρνο ήταν ΦΑΟΥΛ και σωστά έδωσε την παράβαση ο τράττος.

Σε γενικά σχόλια: στον αγώνα είχαμε δυσκολίες λόγω της αμυντικής λειτουργίας της πάφου αλλά στο τέλος τα καταφέραμε παρόλο που η ομάδα δεν έπεισε σε όλο το χρονικό διάστημα του παιχνιδιού. Αύριο καινούργια μέρα ξημερώνει. Θα δούμε τι έγινε και τί δεν έγινε στον αγώνα και με ανυπομονησία θα μελετήσουμε τον αγώνα με την ανόμαλη.

Μπράβο στον ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμο που στάθηκε ΑΚΟΜΑ μια φορά στην ομάδα μας!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Υ.Γ. Χθες ήταν τα γενέθλια του Καρυπίδη! ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ελπίζω ο τραυματισμός σου να μήν είναι σοβαρός! Δύναμη !

Like
Share
Tweet