Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κυνηγώντας Αρκούδες …

Την μετριοπαθή διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ουδέποτε την συμπάθησα ακριβώς για αυτό τον απλό λόγο. Είναι προκλητικά μετριοπαθής ως προς τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ.  Παρακολουθήσαμε πέρσι να γίνονται αίσχη στο πρωτάθλημα που στο τέλος της ημέρας στοίχησαν τον τίτλο και φέτος συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε.  Ο πρόεδρος να είναι παρών-απών και να προβαίνει επιλεκτικά σε δηλώσεις σε κάποιες επετείους και όλοι οι υπόλοιποι να είναι στον κόσμο τους.  Πέραν  από λίγες δηλώσεις του Χ’’Λιασή και του Τάκη Αντωνίου οι υπόλοιποι περιμένουν την επόμενη φορά που θα είμαστε στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για να βγουν στα ΜΜΕ.  Απλά να τους πληροφορήσω ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να ξυπνήσουν από το βαθύ τους ύπνο και να κοιτάξουν γύρω τους να δουν τι γίνετε.

Στο παιχνίδι με την αεκ λάρνακας οι διαιτητές κατάπιαν ακόμα ένα τέρμα της ομάδας μας.  Την πρώτη φορά που συνέβηκε είπαμε πάλι καλά που κερδίσαμε, το επισημάναμε και δεν θα περίμενα να δω κάτι τέτοιο ξανά. Έλα όμως που το ξανάδαμε.  Και μάλιστα σε παιχνίδι που ήμασταν πίσω στο σκορ.  Δεν είμαι εξ  εκείνων που λένε ότι θα κερδίζαμε αν μετρούσε το καθαρό τέρμα του Σολωμού. Όμως, ήταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας και ιδιαίτερα του παίχτη από τον όποιο στέρησαν αυτή τη χαρά.

Το να είσαι ψηλός και βαρετός δεν σημαίνει ότι οι αντίπαλοι έχουν το δικαίωμα να σε τραβάνε στην περιοχή τους και εσύ να μην παίρνεις το σφύριγμα που δικαιούσαι.  Το ξανάδαμε και αυτό.  Διερωτώμαι δηλαδή εάν μόνο οι οπαδοί βλέπουν αυτά τα πράγματα.

Χωνέψαμε το γεγονός ότι πήραμε ένα κάρο λεφτά στην μεταγραφική περίοδο και μεταγραφές ηχηρές δε κάναμε (και ακόμα μιλούν για έλλειμμα!!!).  Να χωνέψουμε και ότι οι αντίπαλοι μας θα κερδίζουν παιχνίδια με το να αλλάζουν καταστατικά μεσούσης της περιόδου, θα τρομοκρατούν διαιτητές και αντιπάλους, θα συναντούν τους διαιτητές των αγώνων τους 2-3 μέρες πριν τα παιχνίδια, θα τους χαρίζονται κάρτες, θα τους δίδονται πέναλτι για φάουλ εκτός περιοχής.

Αν δεν σκοπεύουν οι διοικούντες μας να κάνουν κάτι για όλα αυτά, ας μας το πουν να μην αγχωνόμαστε και εμείς άδικα.  Τουλάχιστον όμως ας επανορθώσουν με το να κάνουν αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει από το καλοκαίρι.  Να φέρουν τέσσερις παιχταράδες και ας συνεχίσουν οι άλλοι να κάνουν τα σκατά που μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν.

Αν δεν μπορούν ούτε αυτό, τότε ας αφήσουν άλλους να προσπαθήσουν  και να συνεχίσουν το κυνήγι της αρκούδας.

Like
Share
Tweet