Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κύπελλο: διγενής ορόκλινης-ΑΠΟΕΛ (19/12,Ορόκλινη,14:30)

indexΣήμερα Πέμπτη, στις 14:30 αντιμετωπίζουμε τον Διγενή Ορόκλινης για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο αγώνας μεταφέρθηκε για την σημερινή μέρα εδώ και καιρό, λόγω των Ευρωπαϊκων μας υποχρεώσεων. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 13:30. Δυστυχώς και πάλι όμως, λόγω της ώρας, πολλοί οπαδοί μας δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στον αγώνα…

Η αποστολή για τον σημερινό αγώνα συμπεριλαμβάνει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Urko Pardo
Τάσος Κίσσας
Joao Guilherme Leme Amorin
Κωστάκης Αρτυματάς
Marcelo Oliveira
Mario Budimir
Cillian Sheridan
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
Νεκτάριος Αλεξάνδρου
Μάριος Αντωνιάδης
Vinícius Oliveira Franco
Selim Benachour
Μάριος Ηλία
Gustavo Manduca
Christian Da Silva
Nuno Morais
Haritz Borda
Mario Sergio
Βασίλης Παπαφώτης
Άνθος Σολωμού
Χρίστος Τζιαμμας

Όπως παρατηρήσατε ο Τζιαμμάς και ο Παπαφώτης, παίκτες οι οποίοι πρόσφατα υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο είναι στην αποστολή και απ’ότι φαίνεται θα αγωνιστούν σήμερα. Θετικό θα ήταν να αρχίσει επίσης με Αρτυματά και Αντωνιάδη έτσι ώστε να δούμε όλα τα νεαρά ταλέντα μας στο γήπεδο.

Είναι μια ευκαιρία να πετύχουμε πολλά γκόλ αλλά και για τον Δώνη να βγάλει κάποια συμπεράσματα για τους νεαρούς παίκτες.

Καλή επιτυχία ΑΠΟΕΛΑΡΑ!

 

Αν δεν θα παρευρεθείτε στο γήπεδο, κοπιάστε στο ART BUBBLE CAFE στην Ανθούπολη (κρατήσεις: 22380543) για να παρακολουθήσετε τον αγώνα εκεί! Για τα μέλη του Fan Club AΠΟΕΛ Partidarios Περιφέρειας Παλιομετόχου υπάρχει έκπτωση στον λογαριασμό τους, 10%! Αν χρειαστείτε οποιοεσδήποτε πληροφορίες θα βρείτε μέλη του Συμβουλίου στο cafe!

 

Like
Share
Tweet