Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λεγόμενα Ιβάν μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ένπ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ένωση μίλησε για τους οπαδούς της ομάδας μας και ανάφερε τα εξείς:΅”Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Οι φίλαθλοί μας ήταν μαζί μας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση από την αρχή μέχρι το τέλος. Εβλεπαν μία ομάδα που δεν έπαιζε καλά και όμως από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90′ στάθηκαν δίπλα στους παίκτες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι αυτή η συμπεριφορά είναι συμπεριφορά που τη θέλεις, που την θέλουν όσοι είναι πρωταγωνιστές μέσα. Οταν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις, είναι απόλυτα φυσιολογικό τις επόμενες μέρες να σε αποδοκιμάζουν, να μην είναι ευχαριστημένοι, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό“.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού στήριξαν τους ποδοσφαριστές. Αυτό έγινε και σήμερα (σ.σ. Σάββατο). Τώρα αν όλο το σκηνικό των τελευταίων αποτελεσμάτων που είχαμε στην έδρα μας προκάλεσε στρες και άγχος και στους ίδιους τους φιλάθλους μας, εγώ μπορώ να το κατανοήσω και νομίζω ότι όλοι μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα το κατανοούμε. Και το έχουμε σοβαρά υπόψη ότι μόνο εμείς μπορούμε αγωνιστικά να αλλάξουμε και την εικόνα της ομάδας, αλλά και μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο να είναι πιο ζεστός απέναντί μας”.

Ομως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να έχουμε οποιοδήποτε παράπονο από τη στήριξη των φίλων της ομάδας είτε στα παιχνίδια στο ΓΣΠ είτε εκτός έδρας. Γιατί τουλάχιστον αυτό που πρέπει να κάνουν σαν φίλαθλοι και κάνουν είναι στη διάρκεια ενός παιχνιδιού για τα 90 λεπτά να είναι μαζί με την ομάδα. Τώρα, αν δεν έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώσουμε και τις συνέπειες της αγωνιστικής μας συμπεριφοράς τις επόμενες μέρες“.

Εμείς το μόνο που λέμε είναι:

Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Οι λύση είναι ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ και το ξέρετε!

Like
Share
Tweet