Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μάριος Ηλία

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cI3KDZ9XlGg&sns=tw[/youtube]

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Εξ’ αρχής γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Εθνικός σε μια παραδοσιακά δύσκολα έδρα για εμάς. Γνωρίζαμε ότι ήταν μια καλή και συμπαγής ομάδα και ότι θα χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη. Ευτυχώς σε μια στημένη φάση καταφέραμε να σκοράρουμε και να φύγουμε με το τρίποντο. Όταν θα έρθουν τα επόμενα παιχνίδια που είναι ντέρμπι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ο στόχος πάντα είναι να κερδίζουμε».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: «Κάθε ποδοσφαιριστής είναι χαρούμενος όταν παίζει στην ομάδα του. Όσον αφορά εμένα σίγουρα είμαι χαρούμενος γιατί κατάφερε η ομάδα μου να κερδίσει και δεύτερο ότι επανήλθα μετά από αρκετό καιρό στην βασική ενδεκάδα της ομάδας. Θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα, να υλοποιεί τους στόχους της. Σίγουρα όμως είναι δύσκολο για ένα παίκτη να κάνει αρκετό διάστημα να αγωνιστεί, όμως πιστεύω ότι δουλεύω πολύ σκληρά στις προπονήσεις, και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και μες το γήπεδο».

Για το γκολ του Μπόρδα: « Ήταν πολύ σημαντικό για τους βαθμούς που πήραμε, και οπωσδήποτε θα τον βοηθήσει και τον ίδιο στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του και νομίζω ότι δείξαμε και στον πανηγυρισμό μας ότι είμαστε μια οικογένεια.

Για το κλίμα που επικρατεί: «Είναι εξαιρετικό, είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια. Αυτά τα στοιχεία μας δίνουν τα πρωταθλήματα».

Για την μέχρι στιγμής πορεία της ΑΕΚ: «Η πορεία μέχρι στιγμής της ΑΕΚ, απαρτίζεται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, το ότι βρισκόταν στην κορυφή δεν είναι καθόλου τυχαίο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, είμαστε μεγάλη ομάδα όμως θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας τον οποίο και ευχαριστώ, και είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή με την ΑΕΚ θα είναι δίπλα μας».

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Αν και τους απογοητεύσαμε στην αρχή με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσουν τις κερκίδες μας. Σε κάθε παιχνίδι τους χρειαζόμαστε. ΑΠΟΕΛ χωρίς κόσμο, θα ήταν ΑΠΟΕΛ χωρίς τίτλους».

Like
Share
Tweet