Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μάρκος Χαραλάμπους

Νέο ανερχόμενο αστέρι από τις ακαδημίες μας είναι ο Μάρκος Χαραλάμπους που από τον Ιούλιο αυτού του χρόνου αποτελεί αναμφίβολα την ευχάριστη έκπληξη στο ΑΠΟΕΛ στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Ο Χαραλάμπους γεννήθηκε στις 11 του Γεννάρη του 1993. Σε ηλικία σχεδόν των 19 έχει ήδη παίξει με την Σένιτσα στις 26/7/2012 για λίγα λεπτά αλλά σιγά σιγά τον βλέπουμε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ιβάν.

Ήδη στο πρόσφατο αγώνα της ομάδας μας ενάντια στον Χαλκάνωρα Ιδαλίου τον είδαμε στο γήπεδο ξανά. Έπαιξε χθες καθόλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, στη θέση του Σελίμ Μπενασούρ. Άνετος στις κινήσεις του, βλέπει γήπεδο, έχει καλό κράτημα της μπάλας και στηρίζει τους συμπαίκτες του. Ο νεαρός παίζει στο κέντρο με τον αριθμό 40 στην πλάτη. Να σας υπενθυμίσω ότι ο Μάρκος αναδείχθηκε από τον ΚΟΠ ως ο καλύτερος U21 ποδοσφαιριστής της πρώτης κατηγορίας στην σεζόν που τελείωσε φέτος. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού δεικνύει πάρα πολλά για την αγωνιστική του αξία.

Μακάρι ο Μάρκος να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του στο γήπεδο. Να ξέρει ότι η προσπάθεια του εκτιμάτε από τον κόσμο, τον προπονητή και φυσικά από τους συν ποδοσφαιριστές του. Η απόδοση του φαίνεται στο γήπεδο και αν ο παίκτης είναι σοβαρός και πειθαρχημένος σίγουρα θα πάει μπροστά. Εμείς θέλουμε να τον βλέπουμε να παίζει με την ομάδα μας γιατί μέχρι τώρα το αξίζει.

Καλή συνέχεια Μάρκο!

Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!

Like
Share
Tweet