Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαρσέλο Ολιβέιρα

Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα είχε τραυματιστεί απο το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΓΣΠ (27 Μαρτίου) και απο τότε είναι εκτός γηπέδων. Τον είδαμε θετικό και υπομονετικό για το πρόβλημα που αντιμετώπισε αλλά περιμένουμε απο τότε σιγά σιγά να τον δούμε πίσω στα γήπεδα, με ανυπομονισία θα έλεγα. Τον τελευταίο μήνα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι στο τελικό στάδιο της ανάρρωσης, ας το γράψω έτσι, και προπονείτε σε φούλ ρυθμούς. Σύντομα ευελπιστούμε ότι θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ξανά. Η διακοπή των γιορτών θα φέρει και τον Γιοβάνοβιτς αντιμέτωπο με τον παίκτη και την εντιμότητα του και θα κρίνει αναλόγως για το πότε θα αρχίσει να παίζει ξανά.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης δεν δηλώθηκε στην Κ.Ο.Π. στην αρχή της φετινής σεζόν άρα απο τον Ιανουάριο και μετά θα μπορεί να βοηθήσει ξανά το ΑΠΟΕΛ. Σαν μια καινούργια μεταγγραφή δηλαδή.

Πέρσυ ο Μαρσέλο ήταν βασικός για 20 παιχνίδια. Απο αυτό μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο Ιβάν είχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, έτσι αναμένουμε και εμείς με τη σειρά μας να δούμε τον παίκτη ξανά πίσω στα γήπεδα ΓΕΡΟ και ΔΥΝΑΤΟ. Μήν ξεχνάτε ότι πολλοί ΑΠΟΕΛίστες μέχρι και τώρα περιμένουν τον παίκτη στη θέση του, αφού στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε αδυναμίες και προβλήματα στην άμυνα. Φαίνεται να φέρνει ηρεμία στα πρόσωπα των οπαδών μας ο συγκεκριμένος παίκτης αφού στην περσινή σεζόν τον είδαμε σταθερό και δυνατό στη θέση του στο σχήμα. Ευελπιστούμε το ίδιο θέλοντας να προσθέσουμε ότι χρειάζεται λίγο χρονικό διάστημα προσαρμογής στα γήπεδα.

ΜΑΡΣΕΛΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Like
Share
Tweet