Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

«ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ»

ajax apoelΗ τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ μας φέρνει αντιμέτωπους με την ομάδα του θρυλικού Αίαντα. Απέναντι στην ομάδα αυτή, ο ΑΠΟΕΛ μας ταξιδεύει όχι μόνο για να παλέψει την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λίγκ, αλλα και για βαθμολογικό κέρδος που τόσο το χρειαζόμαστε εάν θέλουμε στο μέλλον να βρισκόμαστε στους δυνατούς των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ.

Πέντε αγωνιστικές μέχρι στιγμής και μετράμε μόνο 1 βαθμό απέναντι στον προσεχή μας αντίπαλο. Μπορούσαμε και για περισσότερους βαθμούς αλλά αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Έχοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην φετινή χρονιά στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο από ότι τα άλλα παιχνίδια γιατί δείξαμε ότι το αξίζουμε. Βρήκαμε λίγες αλλά καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε στο παρελθόν, καιρός είναι να τις κάνουμε γκόλ.

Χρειαζόμαστε τους παίκτες όπως ο Ντέβι, Ριίσε αλλά και τον Τζιμπούρ να ανεβάσουν τις στροφές του και να αποδείξουν ότι είναι ΤΙΜΗ τους να αγωνίζονται με το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ στο στήθος. Καιρός είναι να δώσουν ρεσιτάλ ποδοσφαίρου και ποιος ξέρει; Μπορεί και να ταξιδεύσουμε με κέρδος από την πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Συνοψίζωντας, τελειώνουμε την Τετάρτη και ετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα τελικό στο μπανάνια λίγκ απέναντι στην αεκ στο σπίτι μας με σύμμαχο τον κόσμο μας και την ΑΤΡΩΤΗ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ στην ευρώπη.

ΘΡΥΛΕ ΔΙΠΛΟ, ΘΡΥΛΕ ΔΙΠΛΟ, ΘΡΥΛΕ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet