Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

images3Απαραίτητη η νίκη και οι 3 βαθμοί αύριο στο κοτέτσι! Δεν πρέπει να ρισκάρουμε να χάσουμε κανένα βαθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Άυριο η ομάδα μας πρέπει να φανεί σοβαρή στο γήπεδο. Παίζουμε με τους διαλυμένους όμως αυτό δεν λέει τίποτα σε εμάς. Αν πετύχουμε πρώτοι γκόλ τότε τίποτε δεν μας σταματά για να πάρουμε πιο εύκολα τη πολυπόθητη νίκη…

Η αποστολή για τον αυριανό σημαντικό αγώνα έχει τους ακόλουθους 22 ποδοσφαιριστές:
Pardo, Χιώτης, Amorin, Αρτυματάς, Oliveira, Gomes, Sheridan, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Πιπίνης, Αντωνιάδης, Vinicius, Σατσιάς, Benachour, Manduca, Morais, Borda, Mario Sergio, Αλωνεύτης, Santin, Kaka, Solomou.

Όπως παρατηρήσατε, εκτός αποστολής έμειναν οι Κίσσας, De Vincenti, Adorno, Σωτηρίου, Ηλία, Παπαφώτης, Τζιαμάς. Στη σημερινή προπόνηση ο De Vincenti συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του ενώΌλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα έχουμε την αγωνία για το αποτέλεσμα του τσιρείου μεταξύ αελ και ομονοιας. Τα σχόλια περιττά γιατί στο παρασκήνιο παίζονται πολλά.

Οι ΑΠΟΕΛίστες που θα είναι στο γήπεδο πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και να την σπρώξουν στη νίκη. Με φωνή και πάθος ασταμάτητα! 90 λεπτά φωνή!

Όσοι δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε στο γήπεδο για να παρακολουθήσετε τον αγώνα, κοπιάστε στο φάν κλαπ μας. Το APOEL PARTIDARIOS φαν κλαπ βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 56 στο Παλιομέτοχο. Για κρατήσεις ή άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 97 807868!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!

Like
Share
Tweet