Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μόνο ο Νεκτάριος μπορεί!

NektariosΗ ομάδα μας από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια έχει δείξει ότι έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Κανένας από τους επιθετικούς που έχουν αποκτηθεί δεν έχουν το εύκολο γκολ, ούτε ακόμη και το γκολ, μπορούμε να πούμε. Ούτε ο Ισμαήλ, ούτε ο Σέρινταντ αλλά ούτε και ο Πίερος δεν μπορούν να μας ξελασπώσουν από την δύσκολη θέση. Δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν υπό πίεση και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουν καθόλου συγκέντρωση μα ούτε καλές τοποθετήσεις. Η ομάδα μας χρειάζεται ένα ποδοσφαιριστή που να γνωρίζει την τέχνη του γκολ για να μπορούμε να κερδίζουμε παιχνίδια. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές, τον καιρό που μπορούσαμε δεν κάναμε, έτσι ο νέος προπονητής θα πρέπει να ψάξει για τέτοιο ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ. Ποιος πιστεύουμε ότι είναι αυτό ο ποδοσφαιριστής;…..

Μόνο ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μπορεί να βοηθήσει αυτή την στιγμή. Είναι ένα παίχτης που έχει το γκολ, έχει πετύχει αρκετά γκολ στην καριέρα του, και κάποια από αυτά ήταν καθοριστικά, βλέπε, Ζουλτε, Αελ, Ομόνοια κ.α.. Όταν ξεκίνησε την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ έπαιζε σαν επιθετικός. Ο Νεκτάριος είναι ένας από τους αρχηγούς του ΑΠΟΕΛ και για την ομάδα του μπορεί να κάνει τα πάντα και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές. Είναι παλληκάρι, παλεύει το παιχνίδι και το πιο σημαντικό είναι ότι ξέρει να βάζει γκολ.

Με την ανάλογη βοήθεια στην επίθεση, πιστεύουμε ότι θα αντεπεξέλθει αυτού του ρόλου μέχρι να έρθει η μεταγραφική περίοδος για να κάνουμε την υπέρβαση και να φέρουμε στην ομάδα μας ένα επιθετικό αξίας για να λύσει τα επιθετικά μας προβλήματα που μας ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια.

Νεκτάριε, εμείς πιστεύουμε σε εσένα, κάνε μας ξανά περήφανους. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνεις το αδύνατο δυνατό, γιατί είσαι ένας γνήσιος ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ!

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!

Like
Share
Tweet