Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νεαροί και ορεξάτοι!

ioannou_2Καλωσορίζουμε ξανά στην ιστορική οικογένεια του ΑΠΟΕΛ τις 2 νέες μας μεταγραφές για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015. Τον Νικόλα Ιωάννου αποκτήσαμε στις 24 Απριλίου και τον Άλεξ Κωνσταντίνου χθές, 3 Ιουνίου. Οι δύο νεαροί και ορεξάτοι ποδοσφαιριστές θα μας βοηθήσουν στην κεντροαμυντική αλλά και μεσοεπιθετική γραμμή αντίστοιχα. Αναμένουμε πολλά απο αυτούς γιατί ήρθαν να φορέσουν τη βαρετή φανέλα του ιστορικότερου συλλόγου στο νησί. Στον Αρχάγγελο όλοι είναι επαγγελματίες και θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αποδείξουν οτι αξίζουν να είναι μέρος αυτής της οικογένειας…

Για να δούμε λίγο το ιστορικό των δύο αυτών παικτών αρχίζοντας απο την πρώτη φετινή μεταγγραφή.

Ο Νικόλας Ιωάννου γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1995 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία της Α.Ε.Πάφου. Στην ηλικία των 12 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Εκεί αγωνιζόταν αριστερός μεσοεπιθετικός ωστόσο στην πορεία άλλαξε θέση και αφού πέρασε από αριστερός αμυντικός κατέληξε να αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός. Ο Νικόλας κατάφερε και έπαιξε στην U19 της Αγγλικής ομάδας. Την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα UEFA Youth League (3 συμμετοχές με φουλ 90λεπτα). Πατέρας του είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ιωάννου (προπονητής Δόξας). Κοντά μας ήρθε στις 24 Απριλίου με 3 χρόνια συμβόλαιο.

Ο Άλεξ Κωνσταντίνου αφού έμεινε ελεύθερος απο τον απόλλωνα (αγωνιζόταν εκεί τα τελευταία 2 χρόνια έχοντας σε σύνολο 27 συμμετοχές) και αποκτήθηκε χθές με 3ετές συμβόλαιο. Είναι γεννημένος στις 11/02/92 (22 ετών) και διετέλεσε βασικό μέλος των εθνικών ομάδων U19 και U21. Πριν έρθει να αγωνιστεί στη Κύπρο, αγωνιζόταν σε ομάδες μικρών κατηγοριών της Αγγλίας Northampton Town, Belper Town και Woburn Athletic. Πατέρας του είναι ο πρώην διεθνής αμυντικός ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ο οποίος τερμάτισε την καρίερα του στον ΑΠΟΕΛ το 1997-1998.

Σαν οπαδοί είμαστε απαιτητικοί αλλά παράλληλα φιλόδοξοι για την ομάδα μας. Κάθε χρόνο θέλουμε να κατακτούμε τα πάντα και δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη. Δίνουμε τη ζωή μας για το υπέροχο αυτό όνομα του ΑΠΟΕΛ και απαιτούμε απο όλους τους ποδοσφαιριστές ανεξαιρέτως να κάνουν το ίδιο. Είμαστε αισιόδοξοι για τους νεαρούς νεοαποκτηθέντες και περιμένουμε τα καλύτερα απο αυτούς! Απαιτούμε σκληρή δουλειά με εγγύηση οτι στον ΑΠΟΕΛ θα τα ζήσουν όλα!

ΚΑΛΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΡΧΗ ΜΑΓΚΕΣ!

Like
Share
Tweet