Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νεα Σαλαμινα Vs ΑΠΟΕΛ Σαββάτο 27/10/2012 Ωρα 19:00

Αυτή την εβδομάδα η ομαδάρα μας καλείτε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Νέα Σαλαμίνα.  Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την νίκη.  Η νίκη είναι επιβεβλημένη, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως το ΑΠΟΕΛ ξέρει και η νίκη θα έρθει.  Σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας μας.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική και ειδικά το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να είναι ο φάρος μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.  Πρέπει να κτίσουμε σε αυτή παρουσία και για να γίνουμε ακόμη καλύτερη. Να γίνουμε το ΑΠΟΕΛ που όλοι θέλουμε.  Έχει δυνατότητες η ομάδα και πρέπει να της ξεδιπλώσουμε στο γήπεδο.  Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αρχίσουν να έχουν ομογένεια μεταξύ τους.  Η δικαιολογία ότι χρειάζονται ακόμη χρόνο πρέπει σιγά σιγά να εξαλειφτεί.  Έχουμε ήδη φτάσει στην 7 αγωνιστική.

Η τεχνική ηγεσία πρέπει να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές όσο καλύτερα μπορεί. Αυτά του είδους παιχνίδια, που οι αντίπαλοι είναι ευχαριστημένη και με τον βαθμό της ισοπαλίας, κρύβουν παγίδες.  Δεν πρέπει να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές μας  να  παρασυρθούν από τον ρυθμό που θα έχει ο αντίπαλος.  Ο αντίπαλος πρέπει να χορέψει στους δικούς μας ρυθμούς και μετά να μας χειροκροτήσει.

Εμείς δεν ρισκάρουμε να χάσουμε όμως ΟΥΤΕ και ένα βαθμό. Χρειαζόμαστε τη νίκη-τους τρείς βαθμούς γιατί θέλουμε να είμαστε μέχρι και το τέλος όσο πιο κοντά γίνεται στον τίτλο του πρωταθλητή. 1 νίκη = 1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Όσοι θα είναι απών από το γήπεδο ΣΩΜΑΤΙΚΑ, κοπιάστε στον Fan Club μας στο Παλαιομέτοχο. Fan Club APOEL PARTIDARIOS Περιφέρειας Παλαιομετόχου.  Μπύρες, συνθυματα, ένταση, χειροκροτήματα κ.α.!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet