Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ

imagesΔεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το αυριανό παιχνίδι. Η νίκη αύριο είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και απαιτούμε τους παίκτες να μπούν στο γήπεδο και να τα δώσουν όλα. Κάθε αγώνας είναι και τελικός. Έτσι πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι. Μέχρι τώρα είχαμε πολλές απώλειες αλλά με τα τελευταία αποτελέσματα και εμάς και των αντιπάλων μας, μας δώθηκε η ευκαιρία ξανά! Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να μπορούμε ξανά να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στον εξώστη, αυτό το πολυπόθητο back to back…

Οι 22 ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι είναι οι ακόλουθοι: Pardo, Χιώτης, Κίσσας, Amorin, Αρτυματάς, Gomes, Sheridan, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Adorno, Πιπίνης, Αντωνιάδης, Vinicius, Benachour, Ηλία, Σωτηρίου, Morais, Borda, Mario Sergio, De Vincenti, Santin, Kaka. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σατσιάς, Manduca, Oliveira, Σολωμού, Τζιαμάς, Παπαφώτης, Αλωνεύτης.

Οι παίκτες που θα παίξουν θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αν θυμηθούμε τον προηγούμενο αγώνα στο κοτέτσι με την ανόρθωση, το απόγευμα μας δεν ήταν εύκολo και όσοι πήγαν ένιωσαν την ένταση που υπήρχε στη κερκίδα. ΔΕΝ πρέπει να ρισκάρουμε ξανά να βρεθούμε ξανά σε τέτοια κατάσταση.

Το γρήγορο γκόλ θα μας βοηθήσει και θα μειώσει το άγχος των παικτών. Αν μπεί ένα γκόλ στα πρώτα 15-20λεπτά του αγώνα τότε θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα μας. Λιώστε τους λοιπον! Να μπείτε στο γήπεδο και να τα δώσετε όλα για όλα! 2 αγωνιστικές έμειναν και δεν θα ρισκάρουμε να κάνουμε τα οποιαδήποτε λάθη που θα μας στοιχίσουν! ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ λοιπόν!

Οι οπαδοί μας καλούντε για ακόμα μια φορά να στηρίξουν την ομάδα με τη φωνή τους στο γήπεδο. Όλοι είναι απαραίτητοι και κανένας δεν είναι περιττός σε τέτοιους σημαντικούς αγώνες. Πάμε όλοι δυνατά να σπρώξουμε την ομάδα να κερδίσει τον αγώνα και να πάρει αυτούς τους υπερπολύτιμους 3 βαθμούς! Όλοι με μαύρα αύριο για τον Γιώργο μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!

Like
Share
Tweet