Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νούνο – Πίντο

Αυτό το ακτύπητο δίδυμο ζηλεύουν πολλές ομάδες. Όταν ο Νούνο Μοράις και ο Έλιο Πίντο βρίσκονται στα καλά τους, η ομάδα απλά πετά! Όλη την ομάδα κρατήσαν στα «χέρια τους» σε πολλά παιχνίδια και το είδαμε αυτό πολλές φορές τα τελευτάια χρόνια. Όλα αυτά απο τον καιρό που ο Ιβάν αποφάσισε να τους κλειδώσει τις θέσεις στο αρχικό σχήμα της ομάδας κάνοντας τους το δίδυμο που όλοι τώρα ξέρουμε και που πολλές ομάδες πολύ θα ήθελαν να είχαν στο ρόστερ τους.

Το καλό παιχνίδι των δύο είδαμε προχθές στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Φάνηκαν ανανεωμένοι, δυνατοί, πειθαρχημένοι και σοβαροί. Τους απολαύσαμε και μάλιστα απολαύσαμε και δύο γκόλ του Νούνο που πανηγύρισε με ένα ξεχωριστό τρόπο. Όταν οι δύο αυτοί παίκτες είναι στα καλά τους, με ψυχολογία στα ύψη, τότε απλά ο αντίπαλος υποφέρει. Δεν χρειάζεται περιγράψω περισσότερο αφου πολλες φορές μας το έχουν αποδείξει. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και μαζί είναι ο φόβος πολλών αντιπάλων και πραγματικά δεν υπερβάλω.

Εύχομαι αυτό το καλό παιχνίδι των δύο να είναι μόνο η αρχή στο φετινό πρωτάθλημα. Όλοι στο ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζουν την σημαντικότητα των θέσεων τους στο σχήμα της ομάδας. Αναγνωρίζουν επίσης και την δυναμικότητα που δίνουν στην ομάδα όταν είναι παρών στο γήπεδο. Μακάρι να τους βλέπουμε πάντα ορεξάτους και δυναμικούς γιατί είναι πραγματικά πολύ σημαντικοί παίκτες για το ΑΠΟΕΛ. Τους χρειαζόμαστε δυνατούς και συγκεντρωμένους στον στόχο που δεν είναι άλλος φυσικά απο το πρωτάθλημα! Φόρτζααααα!

ΝΟΥΝΟ και ΕΛΙΟ!

Απλά ένα μεγάλο RESPECT!

Like
Share
Tweet