Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ντέρμπυ «αιωνίων»

Μου αρέσει να βλέπω την λέξη «αιώνιος» αλλά που είναι και ποιός είναι ο αιώνιος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ τελικά; Προβάδισμα και στατιστικά, παραδόσεις και αντιλήψεις είναι όλα απλά τυπικά πλέον. Αν η ομάδα μας παίξει με τόσο πάθος και τόση ένταση (απο καλή μεριά η ερμηνεία της λέξης ένταση) και αν παρουσιαστεί όπως παρουσιάστηκε στον προηγούμενο αγώνα στο τσίρειο μας με την απομίμηση τότε δεν υπάρχει πιθανότητα η χομονοια να κερδίσει τον αγώνα.

Ο Ιβαν λογικά δεν θα παρουσιάσει καμιά έκπληξη απο την αρχή. Γράφουμε πάντα για τον νεοφερμένο παίκτη μας τον Mikkel Beckmann τον οποίο οι ΑΠΟΕΛίστες θέλουν να δούν στο γήπεδο αλλά ο Σέρβος λογικά δεν θα «ρισκάρει». Τον είδαμε να μήν κάνει εύκολα πειράματα σε τέτοια παιχνίδια λόγο της κρισιμότητας τους. Δεν θα μας χαλούσε να δούμε τον παίκτη στο δεύτερο ημίχρονο, όμως. Δεν θα μας χαλάσει επίσης να δούμε και γκόλ απο τον Αλωνεύτη ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ μας στον προηγούμενο γύρο εμφανίστηκε ανέτοιμος ψυχολογικά. Καταλαβαίνουμε την αλλαγή του. Απο το μηδέν να πάει στο 100 είναι μεγάλη διαφορά. Απο ανθρώπους που τον πληγώσαν και δεν τον εκτιμήσαν, να πάει σε ανθρώπους  (οι περισσότεροι απο τους ΑΠΟΕΛίστες) που τον δεκτήκαν και τον αγκαλιάσαν απο την πρώτη κιόλας εμφάνιση του σε εκείνη την τρελλή πρώτη προπόνηση που είχαμε το καλοκαίρι.

Περιμένουμε πολλά απο όλους τους παίκτες. Κατακρίβειαν περιμένουμε το 101% όλων των παικτών γιατί χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς και τη νίκη για να είμαστε σταθεροί κοντά στην κορυφή. Δεν θα αντέξουν οι κοτούλες με τα μπλέ, κάπου δεν θα μπορούν πάντα να δέχονται το εδώ και καιρό ΦΑΝΕΡΟ ΚΟΥΝΤΗΜΑ απο την διαιτησία. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την καλή μας ψυχολογία λόγω προηγούμενων αγωνιστικών και αποτελεσμάτων και να πατήσουμε στον λαιμό τον πράσινο λαγό.

Λένε στα ίντερνετ ότι θα κάνουν κάτι μαγικό (ας γελάσω δηλαδή έτσι μεταξύ μας) το Σάββατο. Ότι και να κάνετε δεν μας ενδιαφέρει. Εσείς στον «κοσμάκι σας» και εμείς στον πραγματικό ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ μαγικό κόσμο μας! Είμαστε παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ για εσάς. Σας λυπούμαστε δεν φαντάζεστε πόσο, γιατί εσείς είστε τόσο αρνιά που ΠΟΤΕ δεν θα δείτε τί γίνεται στον πραγματικό ποδοσφαιρικό κόσμο. Όσα ρε λαγοί κάναμε εμείς ούτε στα πιο τρελλά σας όνειρα. Με τα μυαλά που κουβαλάτε θα μένετε μια ζωή πρώτη κατηγορία να σας βλέπουμε να γελούμε!

Οι τρείς κερκίδες το Σάββατο θα είναι κατάμεστες απο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ οπαδούς που θα σπρώξουν την ομάδα στη νίκη. ΦΩΝΗ-ΨΥΧΗ-ΠΑΘΟΣ και όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ θα ζήσετε εσείς το Σάββατο και ότι θέλετε ας κάνετε στην ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ σας βόρεια.

Νίκη και ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ αρκεί το ΑΠΟΕΛ να παίξει με ψυχή και να δείξει το καλό του εαυτό που τόσο γουστάρουμε!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet