Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι Partidarios είδαν…

imagesΕίδαμε την υγρασία να μας κτυπά κατακούτελλα στο Παπαδόπουλος όταν πήγαμε να δούμε τον αγώνα του Σούπερ Καπ. Είμασταν αισιόδοξοι οτι θα βλέπαμε και τον Τζιμούρ αλλά τελικά δεν είμασταν τυχεροί… Ο ερμάκος ήθελε περισσότερο απο εμάς την ασπίδα, εξάλλου αυτό φάνηκε στο γήπεδο, αλλά μήπως εμείς δεν χρειαζόταν να πάρουμε τον τίτλο τελικά;;;; Πολλά τα ερωτήματα αλλά προς Θεού, θέλουμε να πιστεύουμε οτι… ΞΕΡΕΙ τί κάνει ο Δώνης…

Είδαμε τον Αλωνεύτη να παίζει στο Παπαδόπουλος μετά απο αλλαγή όπως παλιά! Ορεξάτος, σταθερός, σαν να μην έλειψε τόσο καιρο!!! Πολύ ενθαρρυντικό και ευχάριστο!

Είδαμε τον Γκόμεζ να αλωνίζει. Ρε παιδί μου τι παίκτης είναι αυτός;;; Και να φανταστείτε οτι αυτός κάποτε ήταν “σκάρτος”. Πώς αλλάζουν τα πράματα κάποιες φορές…

Είδαμε ΟΟΟΟΛΕΣ τις σελίδες ανεξαιρέτως να δημοσιεύουν ΚΑΘΕ μέρα άρθρο για το ΤΙ συμβαίνει με τους παίκτες στην Δανία και τα νέα και και και. Τεράστιο θέμα συζήτησης έγινε και δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο. Δηλαδή σαν ΑΠΟΕΛ θα τους έβλεπα αλλιώς αν ερχόντουσαν (ας γελάσω) με τα u19; Νομίζω ξεχάσαμε γρήγορα τους “πάτσους” απο τους αποκλεισμούς μας;;; Εμείς δεν γινόμαστε αλλόθρησκοι για αυτό το λόγο μετρημένα τα λόγια μας και οι σκέψεις μας. Μην παρασύρεστε έτσι εύκολα απο διάφορα δημοσιεύματα. Κάποιες φορές καλύτερα να μην τα διαβάζετε κάν.

Είδαμε τον Φωτίου να κάνει δηλώσεις στην “Σημερινή” οτι πετύχαμε το 50% των στόχων μας. Δεν κολάμε εκεί! Δεν είμαστε για το 50% εμείς αλλά για το 100%! Δεν είναι παρατήρηση αλλά διευκρίνηση οτι πάμε κατευθείαν στον ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ, πάμε για το 100%! Ταξιδεύουμε ακάθεκτοι για το ΟΝΕΙΡΟ! Πάμε φορτζάτοι για τα ΑΣΤΕΡΙΑ! Το καλό, σοβαρό, πειθαρχημένο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Like
Share
Tweet