Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

imagesΑρχίζει σιγά σιγά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για το κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 11:00πμ στο ξενοδοχείο «Hilton Park» στην Λευκωσία. Η πρεμιέρα του νέου Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 23 – 24 Αυγούστου 2014…

Η πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 19.30, στο γήπεδο του ΘΟΪ στην Λακατάμια και θα είναι ανοικτή για τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ! Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να εμψυχώσουμε τους ντριμπλούχους παίκτες μας για πολλούς και διάφορους λόγους. Θέλουμε να έχουμε επιτυχίες στην Ευρώπη αφού οι αγώνες θα αρχίσουν σε περίπου ένα μήνα και φυσικά θέλουμε η χρονιά στο πρωτάθλημα να κλείσει όπως έκλεισε και πέρσι! Θέλουμε τρόπαια και επιτυχίες. Θέλουμε για ακόμα μια χρονιά ο ΑΠΟΕΛ να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να πάμε στο ΘΟΪ να εμψυχώσουμε τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και όλους όσους δούλεψαν για την περσινή χρονιά αλλά να φωνάξουμε ξανά ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE! Έτσι πρέπει και έτσι θέλουμε! Είναι εξίσου σημαντικό να αρχίσει καλά η χρονιά με χαμόγελα και θετική ψυχολογία όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για τον κόσμο, ο οποίος φέτος ήταν και πρώτος στα εισιτήρια! Πάντα είμασταν και πάντα θα είμαστε δίπλα στην ομάδα ΟΠΟΥ και να αγωνίζεται. ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ! ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ!

 Στην παρέα μας θα έχουμε τους νέους ποδοσφαιριστές Γιώργο Εφραίμ, Νικόλα Ιωάννου, Άλεξ Κωνσταντίνου, τον Καρλάο, αλλά και τον Γιώργο Τασουρή όπου πρόσφατα η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώσε  την σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό τερματοφύλακα.

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

Like
Share
Tweet