Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ομόνοια 3 – 0 ΑΠΟΕΛ: Χαστούκι για να ξυπνήσουμε

Χθες η ομάδα μας δέχτηκε ένα πολύ μεγάλο χαστούκι από την αιώνια μας αντίπαλο. Το χθεσινό ΑΠΟΕΛ θύμιζε την ομάδα του 1ου γύρου που δεν είχε ψυχή και θέληση. Πετούσαμε όλοι μας στα σύννεφα, ότι μετά την νίκη μας πάνω στην Ανόρθωση όλα τελείωσαν και έμεινε μόνο η απονομή της στέψεις του πρωταθλητή. Λάθος, μέγα λάθος. Πρέπει να ιδρώσουμε ακόμα πολύ για να επιτεθεί αυτό. Τέτοιες εμφανίσεις μας παίρνουν πίσω σε πέτρινα χρόνια. Χωρίς να παλέψουμε καθόλου το παιχνίδι χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Ομάδα χωρίς πλάνο, χωρίς ταχύτητα, χωρίς θελήσει που νομίζουμε ότι βαδίσουμε;

Το μεγάλο ευτύχημα είναι ότι έχασε και η άμεσα αντίπαλο μας και έτσι η βαθμολογική μας διαφορά δεν έχει αλλάξει. Εάν τα πράγματα ήταν διαφορετικά τότε θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Με νίκη στο επόμενο μας παιχνίδι πάνω στην Ανο το πρωτάθλημα κατά 90% τελειώνει και αυτό πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι μας προτού είναι αργά.

Για ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρίσουν από την ομάδα μας, είτε κατακτήσουμε ή όχι το πρωτάθλημα θα μιλήσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο. Η ομάδα μας πρέπει να αποκτήσει ταχύτητα και μυαλό. Τώρα προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet