Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Τάκης Αντωνίου για πολλά και διάφορα

NU5X0382Στην τηλεόραση του Sigma μίλησε ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ομάδας μας, Τάκης Αντωνίου. Δηλώσεις για το ντέρμπυ του Σαββάτου, την γενική εικόνα της ομάδας, για το θέμα προπονητή και Μπένα. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του…

Για το ντέρμπυ με την αελ: «Η αλήθεια είναι ότι και χθες στην πρώτη φάση του αντίπαλου δεχθήκαμε γκολ. Η ομάδα μας δέχεται εύκολα το γκολ και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Δυστυχώς μετά το γκολ δείξαμε να πανικοβαλλόμαστε, να χάνουμε την οργάνωση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ανασυγκροτήθηκε η ομάδα. Πέτυχε πολύ γρήγορα το γκολ. Δυστυχώς εκεί τελείωσε ο αγώνας. Από το 58΄ μέχρι το 90΄ δεν υπήρχε χρόνος να παιχτεί ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε ροή χρόνου. Θα πρέπει να κοιτάξουμε και αυτή την πτυχή. Δεν είναι όμως δικαιολογία αυτό».

Για την γενική εικόνα της ομάδας: «Μας απογοητεύει στους τελευταίους δύο αγώνες. Δεχόμαστε εύκολα γκολ και δύσκολα σκοράρουμε. Το πιο παρήγορο είναι ότι ο προπονητής δεν έψαξε για δικαιολογίες. Αναμένουμε ότι θα δούμε διορθωτικά μέτρα που θα επιφέρουν και αποτέλεσμα. Δεν μπορεί μια τέτοια ομάδα να παρουσιάζει μια τέτοια εικόνα, να είναι ευάλωτη και να δυσκολεύεται να πετύχει κάποιο γκολ. Η προοπτική εξακολουθεί να υπάρχει. Και στους τέσσερεις αγώνες στην Ευρώπη, η αγωνιστική παρουσία ήταν πειστική. Σε κάποιους αγώνες δεν αποφύγαμε τα λάθη. Αυτό που δεν μας ικανοποιεί είναι ότι συνυπάρχουν τα λάθη που έγιναν στην Ευρώπη με τις κακές αποδόσεις».

Υπάρχει θέμα προπονητή; «Δεν μπορεί να πει μια διοίκηση ότι υπάρχει θέμα προπονητή. Ναι, υπάρχει μια αναστάτωση μέσα στον κόσμο. Υπάρχει μια τάση μη αποδοχής για αυτά που βλέπουν. Για αυτό θα πρέπει να βρουν τους τρόπους οι προπονητές μας να βελτιώσουν την ομάδα και να ανατρέψουν την εικόνα».

Μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση με τα υφιστάμενα δεδομένα; «Βεβαίως μπορεί να βελτιωθεί. Αλλά θα πρέπει να γίνει άμεσα. Θα πρέπει να παραμείνουμε στους στόχους μας. Ένας από τους στόχους είναι να κρατάς ζεστό τον κόσμο. Αυτός είναι ο πρώτιστος στόχος και δεν πρέπει να χαθεί».

Για το πειθαρχικό παράπτωμα του Μπενασούρ: «Υπάρχει μια διαδικασία που προβλέπεται από τους εσωτερικούς κανονισμός. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τους έχει παραβεί και είναι σε εξέλιξη η όλη διαδικασία. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, όμως μπορεί και να βρεθεί στην έξοδο».

Like
Share
Tweet