Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάμε Καλά….

Το πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από την έδρα της αεκ στέφθηκε με επιτυχία.  Το ζητούμενο ήταν η νίκη και την πήραμε ασχέτως του ότι η ομάδα δεν είχε φοβερή απόδοση.  Μελανό σημείο η αποβολή του Πάρντο που θα τον στερηθεί η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια. Φέτος η ομάδα μας αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια με απουσίες στην αμυντική γραμμή, στην επιθετική γραμμή και παρόλα αυτά είμαστε ακόμα εκεί, ένα βαθμό πίσω από την πρώτη θέση.  Δεν πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα το ποιος θα αγωνιστεί στην θέση του τερματοφύλακα στα επόμενα παιχνίδια γιατί σίγουρα αυτός που θα επιλεγεί από τον Γιοβάνοβιτς θα κάνει και αυτός με τη σειρά του το παν για κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα.

Το εφετείο έδωσε τους βαθμούς πίσω στην αελ και με μια νίκη το Σάββατο πάνω τους τότε θα τους αναγκάσουμε να αγωνιστούν ‘κανονικά’ στο παιχνίδι τους με την ανόρθωση εάν δεν θέλουν να μείνουν εκτός τετράδας.  Όπως πάνε τα πράγματα, ίσως με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να είμαστε οκτώ βαθμούς μπροστά από την δεύτερη ομάδα και οι αγώνες κατάταξης να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για ακόμα μια φορά. 

Τσουνάμι 

ΥΓ. Ανεξαρτήτως του τι μπορεί να σημαίνει για το ΑΠΟΕΛ η απόφαση του εφετείου, τα μέλη της δικαστικής θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους πάραυτα.

Like
Share
Tweet