Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάουλο Σέρτζιο: Δεν θέλουμε να συμβεί το ίδιο και φέτος!

05pauloΟ προπονητής μας μίλησε πρίν απο λίγο στην κάμερα του επίσημου ΑΠΟΕΛ. Μίλησε για τον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα με την ζούλτε και τα πλάνα του, για πιθανό αποκλεισμό, για παίκτες και όχι μόνο. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για τον αυριανό αγώνα: “Δεν πιστεύω ότι κάποια από τις 2 ομάδες είναι φαβορί. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα στο Βέλγιο και τώρα πρέπει να το κάνουμε το τελικό βήμα τώρα. Ξέρουμε ότι θα κάνουν τα πάντα όμως κι εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για την νίκη. Ξέρω τι έγινε πέρσι και δεν θέλω να γίνει το ίδιο και φέτος.”

Για Ζούλτε: “Πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους όπως την άλλη φορά όμως εγώ επικεντρώνομαι στο τι πρέπει εμείς να κάνουμε για να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και θέλω η ομάδα μου να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.”

Τα αυριανά πλάνα του: “Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, ανάλογα και με το παιχνίδι. Έχουμε αρκετό και ποιοτικό υλικό όσες αλλαγές πρέπει να γίνουν θα γίνουν.”

Για Μαντούκα: “Θα σας δώσω μια διαφορετική απάντηση. Οι παίκτες που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αύριο είναι ο Γκονσάλβες, ο Μπενασούρ και ο Μάριος Ηλία.”

Για Άθω Σολωμού: “Δεν ξέρω αν είναι η τέταρτη ή πέμπτη φορά που είναι εκτός όμως παίζεις η δεν παίζεις πάλι πληρώνεσαι και πρέπει να κάνεις σωστά την δούλεια σου. Όλοι είναι σημαντικοί σε μια ομάδα και πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι είτε παίζουν η δεν παίζουν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Άθω καθώς μιλήσαμε χθές. Δεν είχα κανένα καυγά μαζί του, απλά θέλω όλοι να είναι έτοιμοι.”

Για τις προηγούμενες προκρίσεις
: “Αυτό που ήταν ο ΑΠΟΕΛ με τον Ιβάν δεν μπορεί να ξεχαστεί. Τώρα πρέπει να γράψουμε την δική μας ιστορία και είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και αισθάνομαι περήφανος.”

Για την επιστροφή του στον πάγκο: Για μένα είναι ευλογία που επιστρέφω καθώς ήταν πολύ δύσκολο να μην μπορώ να επικοινωνώ με τους παίκτες μου.”

Πάρντο: Μόνο η νίκη και η πρόκριση είναι στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, όπως ανέφερε ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος έδωσε το παρών του στη διάσκεψη Τύπου. «Το τι έχει γίνει στο παρελθόν, τελείωσε. Εμείς κοιτάμε μόνο μπροστά και στο τι θα κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν ξεχνάμε το παρελθόν, αλλά προχωράμε. Σίγουρα από την προηγούμενη φορά έχουμε περισσότερες φιλοδοξίες και διαφορετική νοοτροπία. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη και η πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα αρνητικό».

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου που θα κατακλύσει το ΓΣΠ, σημείωσε: «Είναι φανταστικό όταν παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι μεγάλη βοήθεια για μας».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι φανταστικό, όχι μόνο όταν παίζουμε στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα όταν είναι γεμάτο το γήπεδο».

Για πιθανό αποκλεισμό: “Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο, το μόνο που σκέφτομαι είναι η νίκη και η πρόκριση. Πιστεύω ότι εαν σκεφτόμαστε όλοι θετικά τότε θα περάσουμε στην επόμενη φάση.”

Like
Share
Tweet