Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάουλο Σέρτζιο: Σύνθημα νίκης!

PaouloSergioΘετικός για ακόμα μια φορά στις δηλώσεις του σήμερα ο προπονητής μας Πάουλο Σέρτζιο! Έδωσε σύνθημα νίκης εφόσον φυσικά προσπαθήσουμε. Σεβασμός στον αντίπαλο, ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα, για τον Καμπράλ που θα είναι εκτός 11άδας και άλλα μίλησε ο Σέρτζιο. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Σέβομαι την ΑΕΛ όπως και τους άλλους αντιπάλους μας.Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα και αν θέλουμε τηνίκη θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και παράλληλα να καταβάλουμε μεγάλη και σκληρή προσπάθεια. Ξέρω πολύ καλά πως δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Θα παίξουμε με καλή διάθεση ώστε να φτάσουμε στη νίκη, θα πρέπει όμως να είμαστε αποφασιστικοί αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα.»

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ένωση…«Παίξαμε με άλλες ομάδες και δείξαμε καλά χαρακτηριστικά.Παίξαμε με την ΕΝΠ και παρότι κερδίσαμε δενκάναμεκαλή εμφάνιση.Θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που κάναμε προηγουμένως.Καταλαβαίνω πως θα πρέπει να αφήσουμε οποιαδήποτε απογοήτευση αποκομίσαμε απο τα παιχνίδια της Ευρώπης και να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε σαν ΑΠΟΕΛ”.

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας… «Μπορούμε και βλέπουμε και εμείς ότι βλέπουν οι οπαδοί.  Τι άρεσε στην ομάδα και τι όχι.  Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίζουν να μας στηρίζουν.  Οι οπαδοί κατέχουν το άθλημα και ξέρουν αν κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και επίσης καταλαβαίνουν όταν η ομάδα δεν παίζει καλά.

Για τον τρόπο που δουλεύει στην ομάδα…«Kαθημερινά έχω συναντήσεις με τον πρόεδρο.Εμπιστεύομαι το σύνολο των συνεργατών που έχω και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα.Εγώ δουλεύω για τα αποτελέσματα που θέλει μια μεγάλη ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ.Κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν στην κυπριακή πραγματικότητα.Υπάρχουν και κάποια νεαρά παιδιά καιχρειάζεται υπομονή ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε σωστά».

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια…«Το θέμα είναι να μιλάμε με τους ποδοσφαιριστές, ειδικά μετά απο έναν ευρωπαϊκό αγώνα.Δεν είναι το ίδιο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη με το τοπικό πρωτάθλημα. Οιποδοσφαιριστές που δεν δείχνουν ότι αξίζουν πρώτα στο πρωτάθλημα, δεν θα αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θέλω η εικόνα να είναι η ίδια, είτε παίζουμε στην Ευρώπη, είτε παίζουμε στο εγχώριοπρωτάθλημα».

Για τον Μαντούκα…«Ο Μαντούκα προπονείτο με την ομάδα κανονικά, αλλά προέκυψε ξαφνικά ένα πρόβλημα.Θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να επιστρέψει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.Είναι μια νέα κατάσταση για τον ίδιο, αφού πέρσι αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή βιώνει και την σκοτεινή πλευρά του ποδοσφαίρου. Είναι μια νέα κατάσταση για εμάς.Δεν σημαίνει, όμως, επειδή λείπει ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Απλά είναι πιο δύσκολο, όχι και ακατόρθωτο».

Like
Share
Tweet