Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Κρατάμε την διάθεση των παικτών»

324e33a5a34abbb52193f91fb5dab04b_LΣτον Super Σπορ Fmμίλησε για το χθεσινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ αλλά και τα σενάρια γύρω από τα μεταγραφικά, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος. Για το φιλικό με την Ζαλγκίρις: «Είναι καθαρά θέμα προπονητή οι παίκτες που έπαιξαν χθες. Κρατάμε την καλή διάθεση των παικτών μετά από ένα μήνα μπήκαν στο γήπεδο. Είχαμε αρκετές τελικές προσπάθειες και σε αυτό το κομμάτι θα δουλέψουμε στην συνέχεια. Κανείς πάντως δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα από την στιγμή που έλειπαν αρκετοί παίκτες».


Για όσους δεν έπαιξαν:

«Για τους Εφραίμ, Καρλάο πρέπει να πω ότι έκαναν πιο συντηρητικό πρόγραμμα στις τελευταίες προπονήσεις και ήταν επιλογή να μην παίξουν. Όλοι ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα στην Πολωνία εκτός από τον Αλωνεύτη. Ο Στάθης πέρα από το πρόγραμμα εκγύμνασης ακολουθεί και μικρά κομμάτια από το κανονικό πρόγραμμα. Ο παίκτης δεν πήγε διακοπές αφού έκανε καθημερινά πρόγραμμα αποθεραπείας και ευχόμαστε όλοι ότι θα είναι διαθέσιμος για τον τρίτο προκριματικό γύρο».


Για ενίσχυση και Ντε Βινσέντι:

«Για τον Ντε Βινσέντι εμείς δεν έχουμε κάτι να κάνουμε επί της ουσίας. Αυτή την στιγμή δεν έχει συμβεί τίποτα ως νέα εξέλιξη. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια για απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών, συγκεκριμένου επιπέδου και συγκεκριμένων οικονομικών απαιτήσεων».

 

ssfm

Like
Share
Tweet